Arról már korábban írtunk, hogy Pippa egy magánszigeten kezdte meg csodás nászútját, sőt az első lesifotókat is megmutattuk. Katalin hercegné húga azonban pár napra átruccant újdonsült férjével Ausztráliába, ahol egy fantasztikus szállodában élvezték a felhőtlen romantikát.

Mint azt mi is megírtuk, sokan hitték, hogy a pár második úti célja a Matthews skót kastély lesz, ám ők rácáfoltak erre és Sydney-be utaztak, egy luxushotelbe. Az érintetlen nyugalom után egy hatalmas ugrással visszatértek a modern világ nyújtotta kényelembe és fényűzésbe.

Pippa és JamesForrás: AFP/Saeed Khan

Pippának mindenből a legjobbat

A 155 szobás Park Hyatt Sydney, amelyben egykor Kim Kardashian és Kanye West is megszállt, tetőtéri medencével és terasszal, valamint egy gyógyfürdővel várja vendégeit. A szálloda lélegzetelállító lakosztályokkal rendelkezik, ehhez mért árakkal.

A nászutasok – akár 19 000 dollárt is fizethettek egyetlen éjszakáért.

Természetesen csak találgatni tudunk, hogy melyiket választotta Pippa és James; az esélyesek közül mind az Opera-, mind a Sydney lakosztály egyaránt lenyűgöző, és gyönyörű kilátást nyújt a sydney-i Operaházra, a kikötőre és a hídra. Mindkettőt a letisztult, elegáns, fával díszített belső terek jellemzik, sőt saját konyha és éjjel-nappal elérhető szobaszerviz is tartozik hozzájuk. Ám ezeken felül is rengeteg extra jár annak, aki a fényűzést nem veszi félvállról; az Opera lakosztály például hat hatalmas erkéllyel, míg a Sydney saját szaunával, pezsgőfürdővel, kandallóval és beltéri-kültéri étkezővel rendelkezik.

/1706/Pippa201766124310