Káprázatos az idei ajakszínezők felhozatala. A nemzetközi trend fokozatosan fényesebbé varázsolja a csábítás második legfontosabb kellékét, így nem véletlen, hogy roskadoznak az üzletek polcai a hidratáló ajakrúzsok, a lágy, selymes fényű, tartós folyékony ajakrúzsok, valamint a csillogó szájfények alatt.

Legyen kívánatos, ápolt, érzéki az ajkad ebben a szezonban is! Fontos, hogy heti egyszer radírozd le ajkaidat és mindennap kényeztesd vízmegtartó tulajdonságokkal és fényvédővel ellátott kozmetikummal.

Heti egyszer radírozd le ajkaidat és mindennap kényeztesd vízmegtartó tulajdonságokkal és fényvédővel ellátott kozmetikummalForrás: Thinkstock

Ha természetes hatásra vágysz, akkor elegendő egy jó minőségű ajakápoló a mindennapi rutinhoz. Ha viszont ennél több izgalmat szeretnél belevinni a hétköznapokba, mert tudod, hogy egy jól megválasztott ajakrúzs öltöztet, akkor válaszd a folyékony ajakrúzsok közül a selymes vagy bársonyos fényűeket. Ezek azok a termékek, amelyeknél nem kell percenként ellenőrizni, hogy a helyén van-e. Tartósságuk mellett előnyük, hogy nem ragadnak és lágy, puha marad az ajak.

Amennyiben fontos számodra, hogy folyamatosan hidratált legyen, ráadásul az erős sugaraktól is védve legyen az ajkad, akkor válaszd a fényvédővel ellátott hidratáló ajakrúzsokat.

Igazi szenzáció ebben a szezonban, hogy visszatértek az ultrafényes ajkakForrás: Thinkstock

Ami igazi szenzáció ebben a szezonban, hogy visszatértek az ultrafényes ajkak. Az új minőségű összetételekben már megjelentek az ápoló hatóanyagok és a fényvédelem is, körültekintően válaszd ki a számodra legideálisabbat, ha optikailag teltebb ajkakat szeretnél. A szezon legizgalmasabb árnyalatai között találod a magentát, a pinket, a pinkes lilát, a fuksziát, a málnát, a barackot, a narancsot, a mandarint, a nude rózsaszínt, a korallt, a fahéjat, a jegeskávét, a narancsos pirosat, a borvöröset és a dinnyepirosat. Színekre fel!