Ashley Graham kulisszatitkokat mesélt: Videó!

fotózás plus size modell Ashley Graham kulisszatitkok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik leghíresebb super size modell nem mindennapi vallomást tett: saját szemszögéből mesélte el, hogy miként zajlik egy fotózás.

Úgy tűnik Ashley Graham mostanában a nagy vallomások idejét éli: nemrég elárulta, hogy fiatalabb korában kétszer is zaklatták szexuálisan, most pedig újabb személyes titokról számolt be.

Időnként még a kollégái is rendesen megbámulják Forrás: Glamour

Legutóbb a Glamour felkérésére állt modellt, és az eseményről készült képeket, illetve videót már a rajongók is láthatják.

A felvételből kiderül, hogy a vízparti sziklákon pózolni egyáltalán nem könnyű. Veszélyes és kényelmetlen, hiába tűnik úgy a rajongók szemszögéből, mintha a legkényelmesebb dunyhatakarón pózolna.

A modellkedésnek bizony vannak árnyoldalai is Forrás: Glamour

Azt is bevallotta, hogy sokszor a fotóasszisztens sem bír magával, és megállás nélkül a 29 éves sztár dekoltázsát bámulja. Elmesélte, hogy a vízzel átitatott vörös dressz viselésekor arra gondolt, hogy ő maga Sophia Loren, csak az zavart be az idilli álomképbe, hogy a víz kissé poshadt volt és büdös - írta meg a DailyMail.

What's really going on in my head during a photo shoot… #innermonologue with @glamourmag

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.