Diana hercegnő megromlott házasságáról egyre többet tudunk, de ő akkoriban nem mondhatta el senkinek az érzelmeit. Helyette felvette vallomását, amiben őszintén mesélt arról, hogyan esett szét teljesen a kapcsolatuk.

Nagyon kevesen tudták az igazságot Diana hercegnő házasságáról, ami távolról sem volt tökéletes. A hercegnő szerette volna elmondani a történetet a saját szemszögéből, ezért mondta fel kazettákra az érzéseit, gondolatait és azokat az eseményeket, amik házasságuk megromlásához vezettek. Ebből született a Diana: Her True Story című könyv, ami hatalmas szenzáció volt annak idején, és közeledve a hercegnő halálának 20. évfordulójához, hamarosan újra kiadják. Már az esküvő napján is nyilvánvaló volt, hogy a kapcsolatuk halálra van ítélve. 

Diana őszinte vallomása: öngyilkos akart lenniForrás: AFP/Files

"Úgy éreztem magam, mint egy bárány a vágóhídon. Tudtam, hogy nem tehetek semmit" - mondta Diana, aki az utolsó szabad estéjét húgával töltötte az esküvő előtt. Nem volt jól, és alig aludt, másnap reggel mégis halálos nyugalom járta át őt. A nagy napon Diana úgy érezte boldog, mert a tömeg nagyon nagy energiát adott neki, de visszatekintve már az ellenkezőjét gondolta.Ahogy sétáltam a padsorok között, Camillát kerestem, mert tudtam, hogy ott van" - vallotta be Diana, aki bulimiában szenvedett, nászútjukon volt, hogy négyszer is hányt egy nap. Csak rontott a helyzeten, hogy közben Camilla megszállottja lett. Éjjelente Camilláról álmodtam. Teljesen a megszállottja voltam. Nem bíztam Károlyban" - mondta a szívek királynője, aki még az öngyilkosságot is megkísérelte. "Rettenetesen vékony voltam. Az emberek megszóltak. Annyira depressziós voltam, hogy borotvapengével megpróbáltam felvágni az ereimet" - vallotta be annak idején a hercegnő, akin több szakember is próbált segíteni. A tömeget sem kezelte jól, rengeteget sírt, és el kellett fogadnia, hogy Károly életében nem ő az első - írja a Daily Mail.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg
Károly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Dianát. Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!