Nánási Vencel bölcsőde Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra kisfia számára hatalmas nap volt a mai: egy életre véget ért a bölcsődei élet. 

A híres műsorvezető kisfia 2014 augusztusában született, vagyis idén nyáron tölti be a harmadik életévét. Ez azt jelenti, hogy számára véget ért a bölcsődei időszak, és szeptembertől már óvodásként folytathatja tovább.

Nagy nap volt a mai Vencel és a családja számára is, hiszen a bölcsődei ballagás egy soha vissza nem térő alkalom. Nem csoda, hogy a nem mindennapi eseményről a sztáranyuka is posztolt egy két fotót a közösségi oldalára, hogy a rajongói is részt vehessenek az örömükben.

Az Instagramra feltöltött fotó több, mint ezer kedvelést kapott, ami nem meglepő, mert egy különlegesen megható pillanat rögzült Nóri oldalán.

Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!

Elképesztő előadásnak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis Ördög Nóra megmutatta rap-tudását. A sztáranyukától megszokhattuk, hogy többnyire visszafogott a viselkedése, de ezúttal mindent beleadott: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.