22 év után derült ki, hogy Evelin Grünwald nem a saját lányát nevelte

Forrás: Facebook/Doris Grünwald -
csere anya kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 év után derült ki, hogy az anya nem a saját lányát nevelte fel. A kórházban cserélték el a babákat, minden érintett 30 ezer eurós kártérítést kap.

Csupán egy rutin vérvizsgálatra ment Doris Grünwald, amikor 22 éves volt. Így derült ki, hogy azok, akiket a szüleinek hitt, valójában nem azok.

A grazi klinikán cserélhették el egy másik babával még a születésekor,

a szülők is a kórházat hibáztatták. Az eset 5 éve derült ki, és azért hozták most nyilvánosságra, mert szeretnék megtalálni Doris Grünwald igazi szüleit, valamint az ő nevelőszülei is kíváncsiak a lányukra.

22 év után derült ki, hogy Evelin Grünwald gyerekét elcserélték a kórházban Forrás: Facebook/Doris Grünwald

Természetesen ettől függetlenül sajátjukként nevelték tovább Dorist, és hivatalosan is örökbe fogadták a lányt.

Ez a gyerek a legjobb dolog, ami történt az életemben"

Euronewsnak

Harmadik gyerekét várja Kate Middleton?http://www.life.hu/csalad/20170614-harmadik-gyereket-varja-kate-middleton.htmlBár egy ideje arról beszélnek, a hercegi pár nem vállal több gyereket, lehet, hogy mégis másképp döntöttek. Család--Súlyosan beteg kislány mutat példát önzetlenségből és emberségbőlhttp://www.life.hu/csalad/20170613-sulyos-beteg-kislany-mutat-peldat-onzetlensegbol-es-embersegbol.htmlMár 4 év telt el azóta, hogy megírtuk Málna és Virág történetét. Mindkét kislány, az úgynevezett hyper IgE szindrómában szenvednek, ezek a betegek általában nem érik meg a felnőttkort. Ám ez két kis harcos és családjuk példaértékű életigenlésről tesz tanúbizonyságot nap mint nap. Sőt még ők segítenek másoknak! Horváth Bálinttal, a kislányok nevelőapjával beszélgettünk arról, hogy miként képes egy súlyosan beteg kislány önzetlen és boldog lenni. CsaládOrigoÍgy imádják egymást Som-Balogh Edina gyermekei: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170613-nagyon-szeretik-egymast-som-balogh-edina-gyermekei.htmlTündéri fotó került fel Som- Balogh Edina közösségi oldalára a gyerekeiről. A kicsik láthatóan oda vannak egymásért... CsaládOrigoÖrdög Nóra kisfia bölcsis ballagásáról posztolt: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170613-ordog-nora-kisfianak-veget-ert-a-bolcsode.htmlÖrdög Nóra kisfia számára hatalmas nap volt a mai: egy életre véget ért a bölcsődei élet. Család--Második gyermeket szeretne Mádai Vivien - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170613-masodik-gyermeket-szeretne-madai-vivien.htmlMádai Vivien és párja szeretnének második gyermeket, már egy éve eldöntötték, és mindent meg is tettek érte. Egyelőre viszont nem jött össze a baba. Család--Ollóval végezte ki újszülött gyermekét egy nő (18+)http://www.life.hu/csalad/20170613-ujszulott-gyermekevel-vegzett-egy-no.htmlÚjszülött gyermekét végezte ki hidegvérrel egy angol nő. A tettére nincs mentség, de az indoklás mégis megdöbbentő. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.