A szexi sztár olyan fotót villantott a közösségi oldalán, amitől mindenki álla leesett: alig lehet felismerni Évát.

Baukó Évát a 7 évvel ezelőtti Való Világnak köszönhetjük. Ekkor ismerkedtek meg a nézők a csípősnyelvű sztárral, aki azóta is a médiában keresi a kenyerét. Több műsorban is szerepelt a valóságshow óta, pillanatnyilag az Édes Életben játszik. 

Az köztudott tény, hogy Éva korábbi életmódja igencsak kifogásolható volt: alkoholproblémával küzdött, ez pedig a fiatal nő külsején is bőven hagyott nyomokat. A dohányzásról azóta sem tudott leszokni, ám ezen kívül teljesen megreformálta az életmódját: 

Rendszeresen edz, egészségesen táplálkozik, és az alkoholfogyasztást is drasztikusan visszafogta. Ettől pedig a kisugárzása és a megjelenése is kivirágzott. Nem csoda, hogy rátalált a szerelem  is. Nemrég pedig egy olyan fotót posztolt ki a közösségi oldalára, amelyen jól látható a különbség. 

A két kép között 4 év a különbség! Az első a mostani a második a régebbi! Hidd el, hogy tudsz változatni

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

„A két kép között 4 év a különbség! Az első a mostani a második a régebbi! Hidd el, hogy tudsz változatni” - írta a poszthoz Éva. 

Baukó Éva félmeztelenül pózol - Fotó!
Jól áll a semmi Baukó Évának, ezt a rajongói is biztos így látják. A Való Világ egykori játékosa az Instagram-oldalán mutatott magáról egy vadító fotót, ami el is nyerte a követői tetszését. Miért is ne nyerte volna, hiszen a celeb félmeztelenül pózol a közzétett képen.