Szilágy István, vagyis az ország Lópici Gáspárja kórházba került, mert a fia összeverte. A neves színész nem haragszik gyermekére annak ellenére, hogy ez  nem először fordul elő, és súlyos sérüléseket szenvedett: három bordája is eltört!

Szilágyi István nincs valami jó anyagi helyzetben, amikor ez nyilvánosságra került, sokan igyekeztek segíteni rajta. Az összegyűjtött pénzt a művészre költik, ám nem adják neki oda, mert állításuk szerint a fia csak elvenné. Az ország Lópici Gáspárja akkor is megvédte gyermekét, ahogy teszi azt most is, miután az összeverte.

Szilágyi István védi a fiátForrás: RTL Klub

Tegnap derült ki, hogy Szilágyi Istvánt kórházba szállították, a fiát pedig bilincsben vitték el a rendőrök. A színész azonban a fiát védi. Volt, hogy fiatalkorában verekedtünk. Direkt, de csak játékból. Ez volt a mi sportunk. Volt, hogy eldurvult, de belefért. Úgy voltam vele, hogy inkább velem verekedjen, rajtam vezesse le a dühét, mint máson. Mostanában kértem, hagyja ezt abba, mert ebből már kiöregedtem. Nézetletérésünknek biztos, hogy van oka, és ebben mind a ketten hibásak vagyunk. Úgy érzem, ezeket én váltom ki. Én is ember vagyok, én is hibás vagyok. Biztos, mert engedtem neki, hogy korábban lehülyézzen. Összevert a fiam, de hazavárom" - mondta a Blikknek Szilágyi István. Felesége pedig azt árulta el, hogy nem tett vallomást a rendőrségen, és leszögezte, hogy a fia csak egy-két sört ihatott, de nem volt részeg. Szilágy Istvánnak több bordáját is eltörte gyermeke, hónapokba kerül, mire teljesen felépül. "Három is. Most megvizsgálták, hogy nem áll-e rosszul, de a délutáni röntgen után többet tudunk majd. Csak akkor szúr, ha nagyon mélyet lélegzek, ezért fájdalomcsillapítót is kaptam. Az orvosok szerint két hónap, amíg rendbe jövök. Most nem láthatom a fiam. Nagyon rossz érzés. Csak úgy bicegek, a lábam is fáj. A rendőrségen van, elkülönítették. Csütörtökön voltunk látogatni, de későn értünk oda, nem tudtunk bemenni, így később megyünk be. Remélem, hamarosan hazaengedik őt. Persze hogy hiányzik, hiszen a fiam. Várjuk haza" - mondta még Szilágyi István.