Kulcsár Edina számára nagyon fontos a család: Videó!

család Kulcsár Edina dédnagymama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esemény történt Kulcsár Edina életében: elismerő díjat nyert, és különleges kíséretben volt része. 

A Joy Social Media Awardjának Instalány kategóriáját nyerte meg nemrég Kulcsár Edina, aki nagy megtiszteltetésnek érzi a különleges kitüntetést. Elmesélte, hogy a dédnagymamájával együtt érkezett a díjátadóra, és azt is megtudtuk, hogy a dédi a legnagyobb rajongója Edinának.

Jakab Mózesné Anci néni komolyan vette a szavazást, minden reggel azzal indította a napját, hogy letette a voksát szeretett dédunokája neve mellé. Edina elmesélte, hogy számára nagyon fontos a család, szívesen viszi a dédit a különféle gálákra, szeret Anci nénivel időt tölteni.

"A mai rohanó világban sokan elfelejtik, hogy mik is az igazi értékrendek, én nagyon szeretném mindig felhívni a figyelmet arra, hogy a család az első" - mondta a szexi sztár.

Kulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásról

Kulcsár Edina és szerelme, Csuti Stohl Luca és Mádai Vivi vendégei voltak egy korábbi reggeli műsorban. Franciaországi síelésükről és Edina különös betegségéről is beszélgettek, amikor a férfi elszólta magát, a babavállalásról kapcsolatos kérdésnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.