Oszter Sándor és lánya talán soha nem fognak kibékülni, egyre jobba elfajul köztük a vita. A színművész nincs kibékülve Alexandra választásával, ezúttal a sztár leendő veje mondta el a véleményét.

Hosszú ideje zajlik a vita Oszter Sándor és Alexandra között, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak kibékülni egyhamar. A színművésznek nem tetszik lánya választottja, az eljegyzésüknek sem örül. Erről nyilatkozott nem is olyan rég Oszter Sándor, ezzel sikerült olajat öntenie a tűzre. Elindult a vita közte és lánya között, valamint Alexandra vőlegénye között, aminek talán soha nem lesz vége.

Oszter Sándor és lánya között folyik a vitaForrás: Youtube

Alexandra Facebook-oldalán egy posztban mondta el véleményét az apjáról, most pedig a vőlegénye tett közzé egy sokatmondó bejegyzést. Bár az egykori bokszoló azt állítja, nem Oszter Sándorról szól, a Ripost szerint valójában a színművészről írta a posztját. "Alkohol a Te barátod, mámora, Megölte amúgy is ingatag jellemed" - írta a többi között  Popovics Tamás, aki azt is sejteti, hogy Oszter tehet az elfajult helyzetről.