Michael Jackson Paris Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát.

Michael Jackson lánya sokáig nem találta meg önmagát, de nagyon próbálkozott. Egy időben mindenki azt hitte, Parist elveszítjük a nagy lázadásban, ám szerencsére úgy tűnik, mégis sikerült megtalálnia azt a stílust, ami leginkább közel áll hozzá. Sokan aggódtak, hogy a fiatal el fog zülleni, de ehelyett inkább sikeres modell lett, aki az ausztráliai Vouge címlapján pózol.

A fotózásról ő maga és a magazin is mutatott ízelítőt, és meg kell hagyni, a 19 éves lány egyre dögösebb. Úgy tűnik, már ő is inkább a nőies oldalát hangsúlyozná, szemben az egy évvel ezelőtti fiús korszakával. A család megnyugpdhat, mert Paris most jó úton jár, ráadásul egyre dögösebb!

VV Mici melltartós képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170620-vv-mici-melltartos-kepet-posztolt.htmlEgyre csinosabb VV Mici, amit nem is fél megmutatni. Már rengeteget fogyott az RTL Klub sztárja, de szerencsére nem mindenhonnan! A keblei még most is dagadnak. TV + SztárokOrigoCarrie Fisher szervezetében kokaint és heroint találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-carrie-fisher-szervezeteben-drogok-voltak.htmlCarrie Fisher, a Csillagok háborúja karácsonykor elhunyt sztárjának szervezetében háromféle drog, kokain, heroin és ecstasy nyomait mutatta ki a boncolás - írta a BBC. TV + Sztárok--Bundát kiabálnak, de Sarka Kata kipakolhttp://www.life.hu/sztarok/20170620-sarka-kata-bunda-magyarorszag-szepe.htmlAhogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGratulálunk! Kiss Ramónát eljegyeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20170619-kiss-ramonat-eljegyeztek.htmlA színésznő Instagram-oldalára posztolt egy fotót, amellyel bejelentette, hogy Máté eljegyezte.TV + Sztárok--Apáti Bence és Földi Lea együtt pózoltak: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-igy-pozol-apati-bence-es-foldi-lea-a-szinpadon.htmlApáti Bence különleges fotót töltött fel a közösségi oldalára: együtt pózolnak Leával az Erkel Színház színpadán. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegállították a rendőrök Hosszú Katinkát: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-hosszu-katinkat-megallitottak-a-rendorok.htmlNem mindennapi posztot tett ki a közösségi oldalára Hosszú Katinka: megállították a rendőrök a sztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.