Sarka Kata Magyarország Szépe Koroknyai Virág Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is írtunk, Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett a Miss World Hungary 2017 cím birtokosa. Koroknyai Virág tapasztalt versenyző a hasonló rendezvényeken, korábban már megnyerte a Miss Little Hungary címet, két éve pedig döntős volt a Miss Worldön, így őt a verseny szervezői már jól ismerhették.

Ám sokan bundát kiabáltak Koroknyai győzelme után. Néhányan vélik, hogy a győztes baráti kapcsolatot ápol a licenctulajdonos Sarka Katával, mint ahogy azt is, hogy Virág barátja, Topic Rocco a zsűriben ülve pontozott. „...Virág Instagram-profilja tele van Sarka Katás, Kiss Daniellás képekkel, ahol együtt pózolnak a Balatonon..." -ídézi a Bors a kétkedőket.

Miss World Hungary Magyarország szépe Sarka Kata Rogán Cecília Pető Laura második udvarhölgy, Koroknyai Virág nyertes, Viczián Viktória első udvarhölgy Fotó: Polyák Attila - Origo

Sarka Kata azonban határozottan cáfolja ezeket a pletykákat. "Butaság, hogy bunda lett volna, egy szó sem igaz azokból a pletykákból, amik erről megjelentek az interneten...Virág nem barátnőm, mint ahogy a korábbi győztesek sem voltak azok. Tényleg szerepelünk közös képeken, ám ezek jóval korábban készültek...Virág és Rocco évekkel ezelőtt valóban együtt jártak, de már régen nincsenek együtt. Azóta a fiúnak új párja van. Szóval inkább hátrány, mint előny az, ha a valakit az exe zsűriz" – mondta Sarka Koroknyai győzelméről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.