Természetesen a királyi család sem hagyta ki az ascoti derbit, ahol a brit arisztokraták minden évben tiszteletüket teszik. Katalin hercegné egy pompázatos csipkeruhát választott erre az alkalomra.

Minden évben összegyűlnek a brit arisztokraták, hogy megnézzék az ascoti derbit, ami az egyik leghíresebb lóverseny. Az előkelőségek azonban sokkal inkább azért vesznek részt az eseményen, hogy megmutathassák magukat, és szemügyre vehessenek másokat. Katalin hercegné és Vilmos sem hagyta ki a neves rendezvényt, természetesen az ő öltözékük abszolút kifogástalan volt.

Katalin hercegné gyönyörű volt az ascoti derbin!Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Katalin egy gyönyörű csipkecsodában tündökölt a derbin, őt biztosan senki nem tudta túlszárnyalni, de persze Vilmos is fess volt a cilinderében. A férfiaknál azért nincs akkora verseny az öltözékek között, mint a nőknél, de Katalinnak nem is kell aggódnia, hiszen idén biztosan ő nyert!

Királyi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette fel


Az üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt. Nézd meg, tavaly miben tündökölt Timi a derbin!