Királyi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette fel

Forrás: AFP, Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi ascoti derbi kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt.

Kifinomult elegancia: ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni Vajna Timi öltözékét, amit az ascoti derbi szigorú szabályai miatt öltött magára, ahogy a kalapot is. A hihetetlenül gyönyörű fejfedő magára vonja mindenki tekintetét, amire szükség is van, ha az ember ki akar tűnni a verseny konzervatív megjelenést követelő dress code-ja mellett! Timi azt is tudja, kitől lessen el tippeket, ugyanis kalapja kísértetiesen hasonlít a napokban Katalin hercegnő által viselt fejfedőre.

Forrás: AFP, Facebook/Vajna Tímea

Szivárványszínek és millió fazon - kalapmustra az ascoti derbin

1711 óta rendezik meg az ascoti derbit, ahol a kalapoknak fontos szerep jut. Ha eddig azt hitted, ezek a kiegészítők dögunalmasak, akkor most olyan darabokat mutatunk, amiktől leesik az állad! Következzen egy alapos kalapmustra néhány feledhetetlen darabbal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.