Extrém frizurára váltott Bencsik Tamara - Fotó!

frizura Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bencsik Tamarát a TV2 tehetségkutatójából ismerhetik az emberek, de manapság már biztosan elmennének mellette az utcán. Külseje úgy megváltozott, hogy rá sem lehet ismerni!

Bencsik Tamarát az egész ország ismeri a 2008-as Megasztáros szereplése óta. Az énekesnő hamar a közönség kedvencévé vált, bár nem ő nyerte meg a versenyt mindannyian megjegyeztük Tamarát. Azóta is énekesnőként tevékenykedik, és akkor sem feledkezik meg a rajongóiról, ha éppen nem a színpadon áll.

Bencsik Tamara már nem így néz ki! Forrás: Facebook/Bencsik Tamara

Tamara előszeretettel posztol magáról a közösségi oldalára videókat és fényképeket egyaránt. Gyakran mutatja meg szexi oldalát is. 2008 óta néhány stílusváltáson átesett már, de a legutóbbi az igazán extrém változás. Tamara oldalt felnyírt, a feje tetején fonott hajat csináltatott magának: szinte rá sem lehet ismerni!

Mi kerüljön az ajkainkra idén nyáron? Eláruljuk!http://www.life.hu/trend/20170607-mi-keruljon-az-ajkainkra-iden-nyaron-larion-oscar-sminkmestre-elarulja.htmlKáprázatos az idei ajakszínezők felhozatala. A nemzetközi trend fokozatosan fényesebbé varázsolja a csábítás második legfontosabb kellékét, így nem véletlen, hogy roskadoznak az üzletek polcai a hidratáló ajakrúzsok, a lágy, selymes fényű, tartós folyékony ajakrúzsok valamint a csillogó szájfények alatt. TrendThinkstockAprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-furdoruhaban-pozol-a-szexi-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus vadító bikinis fotót villantott... Trend--Muri Enikőnek új frizurája lett: szőke hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-muri-eniko-szoke-hajra-valtott.htmlMuri Enikő élete gyökeresen megváltozott az utóbbi időben, az új szakaszhoz pedig új külső dukál. Szőke hajra váltott az énekesnő.TrendOrigoMire jók a színes korrektorok? Így használd őket!http://www.life.hu/trend/20170607-igy-hasznald-a-szines-korrektorokat.htmlBizony nincs hibátlan bőr, csak a tökéletességre való törekvésünk, ezért kinek melyik, de a korrektor a nélkülözhetetlen barátunk. TrendThinkstockOlyria Roy melleiért rajong az internet: Videó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170621-olyria-roy-hatalmas-melleit-vizslatja-a-vilag.htmlSokat nem kell azon gondolkodni, hogy Olyria minek köszönheti a hírnevét: akkora mellekkel rendelkezik, hogy a nő már nem is látszik mögöttük. TrendOrigoKatalin hercegné csipkeruhában volt az ascoti derbin - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170621-katalin-hercegne-csipkeruhaban-volt-az-ascoti-derbin.htmlTermészetesen a királyi család sem hagyta ki az ascoti derbit, ahol a brit arisztokraták minden évben tiszteletüket teszik. Katalin hercegné egy pompázatos csipkeruhát választott erre az alkalomra.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.