Emma Watson a legfurcsább ruhákat is bevállalja - Heti trendjelentés

David Beckham Helen Mirren Emma Watson vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helen Mirren Hamupipőkés tündöklése és napraforgós bukása mellett Emma Watson is különös ruhát villantott, Lily-Rose Depp pedig furcsa shortjával lepett meg minket. Mutatjuk a részleteket!

Helen Mirren kétszer

A Monte Carlo-i tévés fesztiválon viselte mindkét outfitet Helen Mirren, akinek istenien áll a fehér és a Hamupipőke stílus, viszont a hatalmas napraforgók a csipkeszegéllyel nem mutattak rajta igazán jól.

Helen Mirren Forrás: Northfoto, AFP

Új trendek

Nem lopta be magát a szívünkbe az a trend, ami szerint az elegáns ruhák alá basic pólót kell venni. Egyszerűen rombolja az összhatást, így Emma Watsonnak sem állt jól. A metál őrület viszont nagyon vagány trend, főleg ha valaki nadrágban is bevállalja, ahogy Sydelle Noel.

Emma Watson, Sydelle Noel Forrás: Northfoto

Farmer shortok

A farmer rövidnadrág minden nyáron visszatérő alapdarab. Nicky Hilton is ezt viselte New York utcáin. Évek óta ez a hossz az uralkodó, és nem is gondoltuk volna, hogy a biciklisnadrágok hosszúsága még idén visszatér. Lily-Rose Depp viszont most rácáfolt erre.

Nicky Hilton, Lily-Rose Depp Forrás: Northfoto

Pasimustra

A két legsármosabb pasi a héten David Beckham és Matthew Bomer voltak, akik ráadásul nem a megszokott öltönyben jelentek meg a vörös szőnyegen, sokkal különlegesebb stílust választottak.

Matthew Bomer, David Beckham Forrás: AFP, Northfoto
Mi kerüljön az ajkainkra idén nyáron? Eláruljuk!http://www.life.hu/trend/20170607-mi-keruljon-az-ajkainkra-iden-nyaron-larion-oscar-sminkmestre-elarulja.htmlKáprázatos az idei ajakszínezők felhozatala. A nemzetközi trend fokozatosan fényesebbé varázsolja a csábítás második legfontosabb kellékét, így nem véletlen, hogy roskadoznak az üzletek polcai a hidratáló ajakrúzsok, a lágy, selymes fényű, tartós folyékony ajakrúzsok valamint a csillogó szájfények alatt. TrendThinkstockMire jók a színes korrektorok? Így használd őket!http://www.life.hu/trend/20170607-igy-hasznald-a-szines-korrektorokat.htmlBizony nincs hibátlan bőr, csak a tökéletességre való törekvésünk, ezért kinek melyik, de a korrektor a nélkülözhetetlen barátunk. TrendThinkstockA világsztárok kedvenc ruhájában tündökölt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170613-a-vilagsztarok-kedvenc-ruhajaban-tundokolt-vajna-timi.htmlEgy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt. Trend--Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.