Helen Mirren Hamupipőkés tündöklése és napraforgós bukása mellett Emma Watson is különös ruhát villantott, Lily-Rose Depp pedig furcsa shortjával lepett meg minket. Mutatjuk a részleteket!

 

Helen Mirren kétszer

A Monte Carlo-i tévés fesztiválon viselte mindkét outfitet Helen Mirren, akinek istenien áll a fehér és a Hamupipőke stílus, viszont a hatalmas napraforgók a csipkeszegéllyel nem mutattak rajta igazán jól.

Helen MirrenForrás: Northfoto, AFP

Új trendek

Nem lopta be magát a szívünkbe az a trend, ami szerint az elegáns ruhák alá basic pólót kell venni. Egyszerűen rombolja az összhatást, így Emma Watsonnak sem állt jól. A metál őrület viszont nagyon vagány trend, főleg ha valaki nadrágban is bevállalja, ahogy Sydelle Noel.

Emma Watson, Sydelle NoelForrás: Northfoto

Farmer shortok

A farmer rövidnadrág minden nyáron visszatérő alapdarab. Nicky Hilton is ezt viselte New York utcáin. Évek óta ez a hossz az uralkodó, és nem is gondoltuk volna, hogy a biciklisnadrágok hosszúsága még idén visszatér. Lily-Rose Depp viszont most rácáfolt erre.

Nicky Hilton, Lily-Rose DeppForrás: Northfoto

Pasimustra

A két legsármosabb pasi a héten David Beckham és Matthew Bomer voltak, akik ráadásul nem a megszokott öltönyben jelentek meg a vörös szőnyegen, sokkal különlegesebb stílust választottak.

Matthew Bomer, David BeckhamForrás: AFP, Northfoto