Minden test különböző, beleértve a tiédet és a kedvesedét is. Éppen ezért, sok pár küzd a hálószobában az ideális paplannal - gyakran komoly konfliktus is származhat az eltérő igényekből. Vannak, akik csupán abból az okból alszanak külön takaróval, mert az egyik fázósabb, vagy épp ellenkezőleg, egy vékonyabbal is beérné. Ezt a fajta különbözőséget használta ki egy cég, ami kifejlesztette az első olyan hűtő-fűtő paplant, melynek két oldala külön szabályozható.

Gondolj bele; nincs többé összeizzadt ágy, három réteg takaró, hisz a számodra ideális hőmérsékletben tudsz aludni télen-nyáron egyaránt!

A SmartDuvet okostakarónka hála a számodra ideális hőmérsékletben tudsz aludni télen-nyáron egyarántForrás: SmartDuvet

A SmartDuvet Breeze szabályozza a hőmérsékletet az ágy mindkét oldalán egy úgynevezett klimatizáló rétegnek köszönhetően, amely a paplan és a paplanhuzat között helyezkedik el. Mindkét fél beállíthatja a saját oldalán kívánt hőmérsékletet egy applikáció segítségével. Így, ha túl melegnek éreznéd az éjszaka a paplant, csak előkapod a mobilodat, és folytathatod tovább a pihentető alvást. Sőt, ennek a rendszernek köszönhetően, akár elő is melegítheted, vagy épp hűtheted a takaródat!

Jelenleg ez a csodapaplan, még csak előrendelhető.