életmódváltáséve2017 recept egészséges életmód puding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha hirtelen rád tör az éhségérzet, akkor feltétlenül ezt az édességet válaszd! Néhány perc alatt elkészíthető, és nagyon finom!

Hozzávalók:

  • 3 banán
  • 2 pohár natúr joghurt
  • 2 evőkanál chiamag
  • 1 púpozott evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
  • 1 púpozott evőkanál eritrit
  • 2 evőkanál kókuszliszt
  • 1 marék kókuszcsipsz
  • 1 marék bogyós gyümölcs
Kakaós-banános chiamag puding Forrás: Thinkstock

Elkészítése

Először is a két pohár joghurtot borítsd egy tálba, és keverd hozzá a chiamagot. Ezt tedd félre, amíg előkészíted a többi hozzávalót, a chiamagoknak ugyanis szükségük van pár percre, amíg megdagadnak. Amikor ez megtörténik, zselés, pudingos állagot ad az elkészült édességnek.

Közben mérd össze a többi hozzávalót, majd a joghurttal együtt alaposan turmixold össze őket. Az édesítőszert akár ki is hagyhatod belőle, de ha hagyományos desszertekhez vagy szokva, akkor azért valószínűleg hiányozni fog az az édes íz, amit egy kis édesítőszerrel tudsz hozzáadni.

Az összeturmixolt krémet érdemes egy kicsit lehűteni, szóval ha nem környékez a farkaséhség, tedd be egy órára a hűtőbe, így tökéletesen megdermed majd. A tetejét kókuszcsipsszel és bármilyen bogyós gyümölccsel díszítheted.

Készíts fűszervajat házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-keszits-fuszervajat-otthon.htmlA fűszervaj egy igazi nyári finomság, amibe rengeteg zöldfűszert tehetsz, így nem is kell más hozzá, csak egy tökéletes, ropogós bagett, és egy fürt paradicsom. Ez Zsír!ThinkstockTeljes kiőrlésű gabonával az elhízás ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-teljes-kiorlesu-gabonaval-az-elhizas-ellen.htmlEgy friss vizsgálat szerint, ha átállunk a teljes kiőrlésű gabonából készült élelmiszerek fogyasztására, azzal ugyanúgy vigyázni tudunk a súlyunkra, mintha naponta sétálnánk fél órát. Ez Zsír!ThinkstockAz egyik legvagányabb sport története: óriás-toronyugráshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170530-az-egyik-legvaganyabb-sport-tortenete-orias-toronyugras.htmlAz óriás-toronyugrók 10 emeletnyi magasságból, akár 90 km/h sebességgel ugranak a vízbe, ahol búvárok várják őket a biztonságos érkezés érdekében. Az extrém sportnak számító sziklaugrásból 2013-ban lett világbajnoki sportág, aminek résztvevői hamarosan Budapesten is bemutatkoznak a Batthyányi téren felállított ugrótornyon. Ez Zsír!--A gyönyörű Oláh Noémi nyerte az amerikai Miss Bikini versenythttp://www.life.hu/ez-zsir/20170619-olah-noemi-miss-bikini-versenyt-nyert-amerikaban.htmlMinden idők legsikeresebb magyar Ifbb Bikini Pro versenyzője, Oláh Noémi másodszor nyert koronát. 2005-ben Miss Hungary-győztes lett, utána a fitmodellek között folytatta tovább, most pedig Miss Bikini versenyt nyert Amerikában. Ez Zsír!--Ez a legfrissítőbb nyári saláta, amivel még jól is lehet laknihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-ez-a-legfrissitobb-nyari-salata-amivel-meg-jol-is-lehet-lakni.htmlAz eredetileg Libanonból származó tabbouleh a sok-sok zöldfűszer miatt a legfrissítőbb nyári sali, amivel ráadásul jól is lehet rakni, mert nem csak zöldségek vannak benne. Ez Zsír!ThinkstockNemzetközi versenyeket nyer a magyar cheer csapat - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170615-interju-a-magyar-cheer-csapattal-balogh-patriciaval-es-szabo-hannaval.htmlSokan nem is tudják, de Magyarországon is komoly múltja van már a cheerleadingnek. Balogh Patrícia és Szabó Hanna ráadásul éppen nemzetközi sikereket ér el a sportban, az amerikai vb-n is szépen szerepeltek. A lányokat arról is megkérdeztük, miért választották éppen ezt a sportot, hogyan edzenek és mi várható a sportág jövőjében. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.