Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia, aki a minap egy olyan miniruhában szexizett, ami igencsak megosztotta közösségi oldalának követőit, legutóbb egy templomból jelentkezett be.

Nem, Clau nem házasodott össze párjával, és nem is a kis Marcell keresztelőjén készült az a fotó, ahol a család az oltárnál áll. Úgy tudni, Pataki Ádám keresztapa lett, ezért mentek mindannyian a veszprémi bazilikába:

Liptai Claudia és Pataki Ádám az oltárnál Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Liptai Claudia legújabb babafotójától megáll az ész

Mint ismeretes, Liptai Claudia minden nap közzétesz magáról, illetve a családtagairól egy fotót. Legutóbb az edzőteremből posztolt, azelőtt pedig egy szerelmes fotót is megoszott párjáról, Pataki Ádámról. Aztán pedig újra a gyermekük következett. Itt nézheted meg őt!
Két gyermekével fotózták Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/csalad/20170605-ket-gyermekevel-marcellel-es-pankaval-fotoztak-liptai-claudiat.htmlAhogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót a közösségi oldalaira. Ma két gyermekével együtt fotózkodott a műsorvezető. Család--Hogy kap így levegőt Liptai Claudia kisfia?http://www.life.hu/csalad/20170611-friss-foto-liptai-claudia-gyermekerol.html"Szegényke... Csak pupillázik mi történik" - írták ki a rajongók Liptai Claudia kisfiának friss fotója alá. CsaládOrigoÉdesanyja nélkül ment külföldre Liptai Claudia kislánya, Pankahttp://www.life.hu/csalad/20170527-edesanyja-nelkul-ment-kulfoldre-liptai-claudia-kislanya-panka-versenyezni.htmlKülföldi versenyen vesz részt Liptai Claudia kislánya, Panka. A műsorvezető nagyon büszke gyermekére, aki évek óta hatalmas sikereket ér el gimnasztikában. CsaládOrigoKözös képen Liptai Claudia gyerekei, Panka és Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170520-kozos-kepen-liptai-claudia-gyerekei.htmlMegkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. CsaládOrigoExkluzív babafotón Liptai Claudia kisfia, Pataki Marcellhttp://www.life.hu/csalad/20170525-liptai-claudia-megmutatta-kisfiat-marcit.htmlLiptai Claudia eddig csak apró részleteket mutatott kisfiából, de most végre láthatjuk Marci csinos kis pofikáját is! A műsorvezető élvezi az anyaságot, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. CsaládOrigoLiptai Claudia álomszép családi képet posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170506-liptai-claudia-csaladi-fotoja.htmlMint ismeretes, Clau különleges fogadalmat tett: mindennap posztol egy fotót. Nos, a második napon egy családi fénykép került fel az Instagramjára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.