Elolvadunk Liptai Claudia és Pataki Ádám szerelmes fotójától

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt megígérte, Liptai Claudia továbbra is minden nap feltölt egy fotót az Instagram-oldalára. A mainak kifejezetten örülünk!

Claudia és Pataki Ádám szerelmes fotójával ugyanis nem lehet betelni:

Ádám és Clau Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Liptai Claudia korábban elárulta, hogy bizony megcsináltatta a melleit, és megmutatta azt is, ahogyan a párja bolondozik a kisfiával, Marcellel. Íme a cuki videó!

Kiderült, Herrmann Dóra a TV2 új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170603-herrmann-dora-a-tv2-uj-meteorologusa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, új, dögös műsorvezetővel erősít a TV2. Most pedig az is kiderült, ki ő. TV + Sztárok--Janicsák Veca: Kornél nagyon fog hiányozni!http://www.life.hu/sztarok/20170603-janicsak-veca-es-simon-kornel-joban-lettek.htmlKözeleg A Nagy Duett fináléja, holnap este kiderül, melyik sztárpár nyeri a TV2 műsorát. Akik alulmaradnak, azok sem fognak csüggedni, hiszen csodálatos barátságok köttettek, melyek nem szakadnak meg a show végeztével.TV + SztárokOrigoLesd meg a bikiniben heverésző Görög Zitát!http://www.life.hu/sztarok/20170603-gorog-zita-bikiniben.html"Instead of mowing #fűnyíráshelyett #márkiengedtemalevegőt #sun #summer #bikini #tavalyibikini #tegnapvettemújat #hogynelegyekciki" - írta ki Instagramjára Zita. TV + Sztárok--Álomszép fürdőruhás képen tündököl Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-madai-vivien-kisfiaval-strandol.htmlMádai Vivien kisfiával strandolt, és közben készült róluk egy nagyon édes fotó.TV + SztárokOrigoVV Mici bikiniben szexizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170603-vv-mici-bikiniben.html Ahogy arról korábban a Life.hu bezsámolt, Hódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig álomalakot az Instagramján. Iszak Eszti a popsijával hódít, míg Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. Dér Heni a kebleire fókuszál, és szerencsére VV Mici is posztolt... TV + Sztárok--Vajna Timi: "Andy a tapasztalataival segít"http://www.life.hu/sztarok/20170603-vajna-timi-interjut-adott.htmlVajna Timi miközben már az USA-ban éli életét, hazalátogatott Magyarországra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.