Fogyásának titkáról mesélt Samu Krisztina Mazsi: Videó!

fogyás Samu Krisztina Rising Star énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samu Krisztina egy év alatt 30 kilótól szabadult meg, ráadásul mindezt önerőből, beavatkozások és gyógyszerek nélkül. Most elárulta azt is, hogy minek köszönhető a sikere. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Samu Krisztina Mazsi egy év alatt 30 kilót dobott le, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Nem is lehet ráismerni egykori önmagára, amit ő is rendszeresen tapasztal a mindennapjaiban. Állítása szerint akik rég nem találkoztak vele, nem tudják beazonosítani azonnal, és ez jó érzéssel tölti el. Most azonban arról is mesélt, hogy milyen hátulütői vannak a karcsúságnak:

"Télen szembesültem vele, - mert májusban kedztem el fogyókurázni - hogy borzalmasan fázós lettem. Mert ilyen december január környékén már mínusz 15-20 kilónál tartottam, és hát nekem senki nem szólt, hogy 30 kiló vagy 20 kiló zsír nélkül én ilyen fázós leszek"

Az énekesnő arról is mesélt, hogy noha kellemetlen érzés visszatekinteni a régi képeit, mégis csak motiválja őt, hogy ne hagyja abba és ne essen vissza a régi életmódjába. A folyamatos edzés mellett annak is köszönheti a sikerét, hogy felhagyott a borzalmas étkezési szokásaival:

"Az éjszakai étkezés volt a legjobb barátom, a munkámból kifolyólag mindig este értem haza és nem szakítottam időt napközben a helyes táplálkozásra: zsömle, felvágott, túrórudi, chips, amit éppen otthon találtam"

Ezeket teljesen kiiktatta az életéből, és helyettük inkább többször kevesebb ételt fogyaszt, és kerüli a nasizást

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.