30 kilót fogyott Samu Krisztina, Mazsi: Videó!

fogyás Samu Krisztina Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor és a Rising Star egykori versenyzője 2015-ben váltott életmódot, és azóta már 30 kilót fogyott.

Sokan irigykedve nézik azokat a nőket/férfiakat, aki nagyobb súlyfeleslegtől szabadultak meg. Valóban ez egy küzdelmes folyamat, ami rengeteg embert érint, de íme egy újabb példa, hogy orvosi beavatkozások nélkül, önerőből is szép eredményeket lehet elérni.

Samu Krisztina Mazsi 2015 májusában indult el a fogyás újtán, amely egy drasztikus életmódváltás eredménye. Az énekesnő elárulta, hogy miken változtatott annak érdekében, hogy büszke lehessen a tükörképére:

Étrendjét többnyire pulyka, csirke és halfélék teszik ki, amelyhez sok zöldséget és még több vizet fogyaszt.

Azt is bevallotta, hogy ma már a sportolás megszállottja, így amikor otthon ül "tétlenül", akkor is edzeni szokott. Az eredmény pedig önmagáért beszél, Mazsi alakja brutálisan jó lett. Elmondása szerint azok, akik régen látták, sokszor meg sem ismerik őt, ez pedig örömmel tölti el.

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!

A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg. Így néz ki most: Fotó!

Íme egy fiatal lány, aki önerőből dobott le 130 kilót: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170627-tobb-mint-szaz-kilotol-szabadult-meg-onerobol-egy-lany.htmlSokan érnek el rövid idő alatt hatalmas eredményeket fogyás terén, de amit Lexi csinált, az elképesztő. Ez Zsír!OrigoBéres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-szorfdeszkan-tornazik-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. Ez Zsír!OrigoPocakot villantott Kulcsár Edina: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-pocakos-fotot-villantott-kulcsar-edina.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo152 kilótól szabadult meg egy férfi: Fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20170614-sulya-egy-harmadat-dobta-le-egy-ferfi.htmlÍme egy férfi, aki 4 év év alatt a testsúlya jelentős részét, azaz 152 kilót dobott le. Hihetetlen a változás! Ez Zsír!--Jonah Hill aggasztóan le van fogyva: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170612-jonah-hill-megdobbentoen-le-van-fogyva.htmlAz amerikai sztárt már láthattuk durván elhízott állapotban is, most azonban sokkolóan sokat fogyott. Vajon miért? Ez Zsír!--Kolbásszal és szalonnával fogy Hódi Pamela: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170608-hodi-pamela-zsirdietaval-orzi-az-alakjat.htmlHihetetlen diétájáról mesélt Hódi Pamela: ki hallott már olyanról, hogy zsírral is lehet fogyni? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.