Franciaország Gáspár Evelin költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hol fogja folytatni az iskolát Evelin, és arról is szó esett, hogy miért fog jót tenni a környezetváltozás. 

Gáspár Evelin mindig is egy ambiciózus lány volt, akinek komoly karriertervei vannak. Ennek pedig kifejezetten kedvez, hogy a fiatal lány szívesen utazik tanulmányi céllal különböző országokba. Tanult már Miamiban és Luxemburgban is, ezúttal pedig Franciaország lesz a cél.

"Evelin egy évet Miamiban, két évet Luxemburgban, egy évet pedig itthon járt iskolába. Most tett különbözeti vizsgát, és az utolsó évet a franciaországi Dijonban fogja befejezni. Ezért ősszel Franciaországba költözik"

Gáspár Evelin külföldön építi tovább a karrierjét Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Az édesapja maximálisan támogatja a döntésében, és véleménye szerint a kiruccanás nem csak tanulmányi szempontból jó ötlet: "Igaza is van, mert a lányomat lelkileg nagyon megviselte a múltkori kommandós akció. Teljesen kikészült, és emiatt vizsgát is kellett halasztania. Ott legalább lenyugszik, és senki sem fogja bántani" - írta meg a Kiskegyed.

Gáspár Evelin kiakadt apjára, Győzikére

Evelin a közösségi oldalon osztotta ki az édesapját. Elég csípős megjegyzést tett Győzőre, és az üzenetből levonható a következtetés, hogy több törődést igényelne a sztárapukától. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.