Gáspár Evelin kiakadt apjára, Győzikére

Forrás: Instagram/evelnigaspar -
Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Győző a minap arról posztolt, mennyire kedves neki a családja, addig Evelin a közösségi oldalán fakadt ki. 

"A kéz, amely rózsát ad, mindig illatos, Gáspár Evelin mindig illatos és szép" - tette közzé Győző az alábbi sorokat, amely azóta már eltűnt a Facebookról (de itt megnézheted). Az ok valószínűleg Evelin kiakadása lehetett, aki a következőképpen reagált erre: "Mi a szarnak osztasz meg, ha megadtól nem tudsz mit kirakni, rólam se tegyél. De már elmondtam. Nem a Facebookon kell szeretni".

Gáspár Evelin Forrás: Instagram/evelnigaspar

Így fesztiválozik Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20170628-majka-igy-fesztivalozik.htmlMajka is ellátogatott Sopronba, a Voltra, hogy többek közt a Linkin Parkot megnézze. Mint mondta, ha nem a VIP-ben van, szétszedik a rajongók, így csellel takarja el magát a kíváncsi szemek elől. Hiányzik számára, hogy átlagos fesztiválarc lehessen, de hogy miért, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Közös színpadon Tóth Gabi és volt párja, Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kozos-szinpadon-toth-gabi-es-volt-parja-trap-kapitany.htmlTóth Vera és Gabi Sister Act nevű közös formációja Molnár Tibivel bővült. Bár az énekesnő és a Tha Shudrasban megismert Trap kapitány már szakítottak, a színpadon teljes közöttük az összhang. TV + Sztárok--Bebe: "Nem sajnálom magam, már nem szenvedek"http://www.life.hu/sztarok/20170624-bebe-egyedulallo-lett-igy-kezeli.htmlBebe nemrég egyedülálló lett. A énekest a Life.hu egy koktélpartin kapta mikrofonvégre, ahol Bebe őszintén mesélt az egyedüllétről, arról, hogy női rajongóinak van-e már esélyük ismerkedésre, valamint azt is megtudhattuk, hogyan vészeli át az énekes az egyedüllétet. TV + Sztárok--Szitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Büfésnek állt Tiv Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-bufesnek-allt-tiv-tivy-a-valovilag-powered-by-big-brother-szereploje.htmlNem a videóiból keresi meg a napi betevőt Tivy. A srác egy büfében dolgozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.