Liz Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadítóan fest a legfrissebb fotókon Liz Hurley. Az 52 éves színésznő bikiniben is bombázó.

Liz Hurley, már három éve alakítja a királynét a The Royals című sorozatban. Azóta újra mindenki a színésznőről beszél, aki viszonylag sokat is posztol az Instagram-oldalán. Bátran feltölt olyan képeket is, amiken bikiniben látható, de miért ne tenné.

Happy Saturday #Herefordshire @elizabethhurleybeach by @damianhurley1

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Az 52 éves színésznőnek ugyanis, most is csodaszép alakja van.

#nationalbikiniday @elizabethhurleybeach

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Hurley egyébként egy fiú édesanyja, aki szintén sokszor mutat fotókat a neten.

School's out @damianhurley1

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Brutális bikinialakot villantott az 51 éves Elizabeth Hurley: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170408-elizabeth-hurley-51-evesen-bikinialakot-villantott.htmlNem túlzás kijelenteni, hogy Elizabeth Hurley szexisebb, mint valaha. Az angol színésznő, aki legutóbb pucér szelfit lőtt a kádban, idén tölti be az 52. életévét, de a teste még mindig tökéletes. Ez Zsír!OrigoElképesztően jól néz ki Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20170128-liz-hurley-nagyon-jol-nez-ki.htmlKevesen mondhatják el magukról, hogy az életkoruk felét letagadhatnák, de Liz Hurley biztosan közéjük tartozik. Fantasztikusan néz ki! TrendOrigoPucér szelfit lőtt a kádban az 51 éves Elizabeth Hurleyhttp://www.life.hu/intim/20170105-elizabeth-hurley-meztelenul-furdozik-es-szelfizik-kozben.htmlHihetetetlen, hogy még mindig mennyire dögös az 51 esztendős világsztár.IntimAFPKész férfi lett Liz Hurley fia - így fest édesanyával a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/csalad/20161114-kesz-ferfi-lett-liz-hurley-fia-igy-fest-edesanyaval-a-voros-szonyegen.htmlElizabeth Hurley fia, Damian már 14 éves, és nem nehéz megjósolni, hogy bizony nagy szívtipró lesz a fiatalúr. Mutatjuk is, hogy fest édesanyja mellett a vörös szőnyegen. Család--Még mindig bombázó Liz Hurley - Bikiniben pózol az 51 éves színésznőhttp://www.life.hu/trend/20161101-liz-hurley-szineszno-bikiniben-pozol.htmlUgye te sem gondolnád, hogy Liz Hurley már 50 éves is elmúlt. Pedig, az idő rohan, ám mintha a színésznőn nem fogna. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.