Nyári Dia és párja Olaszországban nyaralnak - Fotó!

Forrás: Instagram/nyaridia -
Olaszország Nyári Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia és párja, Kovács Dániel gyönyörű helyen töltik a nyári szabadságukat: Olaszországban pancsolnak! 

Nyári Dia és párja novemberben vállalták fel kapcsolatukat, és azóta is dúl köztük a szerelem! Mióta elismerték, hogy együtt vannak, egyre több közös képet tesznek közzé, ami nem nehéz, hiszen már össze is költözötek nem sokkal aztuán, hogy összejöttek. Most éppen a nyaralásukat töltik, nem is akárhol!

Kovács Dániel és Nyári Dia: Olaszországban nyaralnak Forrás: Instagram/nyaridia

Diának és Daninak egy mediterrán országra esett a választásuk, Olaszországba ruccantak ki, amiről mutattak is pár képet! A pár csodálatos helyen pihen, élvezik a napsütést, a tengert és persze egymás társaságát!

Gyönyörű esküvői helyszínek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170703-legszebb-eskuvoi-helyszinek-magyarorszagon.htmlA nyár a legnépszerűbb évszak az esküvők szempontjából, ekkor pedig, aki csak teheti, igyekszik a nagy napot a természet közelében megrendezni. A legjobb megoldás, ha a zárt tér és a gyönyörű természet találkozik, így a váratlan rossz idő sem okozhat nagy problémát. Íme, néhány esküvői helyszín, amelyek szinte mindenki tetszését elnyerték. Utazás--Nem tudjuk levenni a szemünket Kiss Ramóna popsijárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170706-kiss-ramona-amerikabol-posztolt.htmlMint ismeretes, Kiss Ramónáék különleges helyen ünneplik jegyességüket, Amerikába utaztak. A színésznő pedig folyamatosan küldi a jobbnál jobb képeket a nyaralásról. Utazás--Sebestyén Balázs terrorveszélyre készítette fel a családját http://www.life.hu/lifeutazas/20170703-terrorveszelyre-keszitette-fel-a-gyerekeit-sebestyen-balazs.htmlKollégái eleinte furcsán néztek Sebestyén Balázsra, aki arról mesélt, hogyan készítette fel a gyerekeit egy esetleg terrorveszélyre, de később belátták, hogy a sztárapukának igaza van. Utazás--Radics Gigit áttetsző felsőben fotózták: szexi!http://www.life.hu/lifeutazas/20170702-radics-gigit-attetszo-felsoben-fotoztak.htmlRadics Gigi egy igazi bombázó a rajongói szerint, az áttetsző ruhában készült fotója pedig mindenkit megerősít ebben! UtazásOrigoSzörnynek hitték az Oroszország egén feltűnt repülőt!http://www.life.hu/lifeutazas/20170630-szornynek-hittek-az-oroszorszag-egen-feltunt-repulot.htmlElképesztő látványban volt részük azoknak, akik nemrég repülőn Oroszország felett utaztak át. Egy furcsa, porló szörnyeteg haladt mellettük! UtazásOrigoAmerikába utazott Kiss Ramóna és vőlegénye, Lékai Mátéhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170630-amerikaba-utazott-kiss-ramona-es-volegenye.htmlKiss Ramóna és párja, Lékai Máté rövid együttlét után jegyezték el egymást, most pedig a tengerentúlon ünneplik a szerelmüket: Los Angelesben pezsgőzgetnek.UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.