Ashton Kutcher Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal egy szentendrei étteremben kapták lencsevégre a 39 éves Ashton Kutchert és szerelmét, a 33 esztendős Mila Kunist.

Ahogy arról koárbban a Life.hu beszámolt, a színészpáros szeptemberig marad Magyarországon, amíg Mila Kunis a legújabb filmjét forgatja. Természetesen két gyermekük is elkísérte őket, itt tartózkodásuk idejére pedig egy családi házat béreltek ki Budán.

Ashton Kutcher eddig is testőrök nélkül flangált a városban, amíg felesége forgatott, most azonban együtt látták őket. A szerelmesek Szentendrén romantikáztak:

Zámbó Krisztián hamarosan apa lehethttp://www.life.hu/csalad/20170709-zambo-krisztian-hamarosan-apa-lesz.htmlKrisztián nemrég elmesélte, hogy egyik korábbi párja ikrekkel volt terhes tőle, de mivel már nem alkottak egy párt, ő pedig nem is érzett a lány iránt semmit, ezért a terhesség megszakítása mellett tették le a voksukat. Most azonban úgy tűnik, a zenész végre apa lesz.CsaládOrigoChristian Horneré a Forma-1 legcukibb fotótjahttp://www.life.hu/csalad/20170709-christian-horner-kisfiaval-pozolt.htmlMostanában a legtöbbször Kimi Raikkönen csemetéje cukiskodik a boxban, ezúttal azonban Geri Halliwell és Christian Horner kisfia lopta el a show-t a Forma-1-ben. Család--Várandós-, újszülött-, szoptatós képek, amelyeken kutyák a főszereplőkhttp://www.life.hu/csalad/20170629-varandos-ujszulott-szoptatos-kepek-kutyakrol.htmlManapság teljesen természetes, hogy a várandós kismamáról csodaszép képsorozat készül, megörökítve ezt az egyedülálló és megismételhetetlen időszakot. Sőt még cenzúrázatlan szoptatós képek is napvilágot láttak! Ám az, hogy a babaváró fotók főszereplői kutyák, nos, az már jóval szokatlanabb. Család--Megszületett Decker Ádám második csemetéje: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170709-megszuletett-decker-adam-masodik-gyermeke.htmlKözösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi örömhírt Decker Ádám, híres magyar vízilabdázó. Család--Som-Balogh Edina tündéri babaszelfit villantotthttp://www.life.hu/csalad/20170709-csodas-babafotot-villantott-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina kislányát minden rajongó imádja, hiszen rendkívül szép és huncut. Legújabb közös fotójukon Edina is csak úgy ragyog a boldogságtól. Család--Hatalmasat nőtt Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20170708-hatalmasat-nott-gonczi-aron.htmlGönczi Gábor nagy örömmel jelentette be novemberben, hogy megszületett az első gyermeke. A kicsi az Áron nevet kapta, büszke szülei azóta pedig a föld felett járnak a boldogságtól.CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.