Ilyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival.

Győző egy időben méregdrága luxusautókról posztolt fotókat, amelyek mellett úgy festett, mintha mindnek ő lenne a tulajdonosa. Ám a fék nélküli flancolásnak az lett a vége, hogy többekben is felmerült a kérdés: vajon miből finanszírozza Győzike ezt a fényűző életet?

Éppen ezért nem csoda, ha mostanában inkább nem kocsikkal igyekszik felhívni magára a figyelmet, helyette inkább felcsapott modellnek, ami legalább ugyanakkora szenzáció. 

A sztárapuka képein, akinek lánya hamarosan elhagyja az országot, többnyire az arca és a felsőteste látszik, ahogy valamilyen drámai beállításban megérinti a haját vagy az arcát. Rendkívüli! Ilyeneket nem látni mindennap. 

 A fotók már egész sok kedvelést is kaptak, illetve mindenhova érkezett már néhány elismerő hozzászólás, melyek szerint a profi fotózás nagyon is jól áll a Romantic egykori frontemberének. 

Gáspár Győző végre elárulta, miből él
Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre. A sztárapuka a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Olvass tovább itt...