Hujber Ferenc és Cynthia kapcsolata mindig is viharos volt, de úgy tűnik, hogy elérkezett a vég. Állítólag már nem is élnek együtt!

Hujber Ferenc ellen kényszerítés vádja miatt indult eljárás, rendőröket kellett hívni a házukba, annyira elfjault közte és Cynthia között a vita. A nő családjánál ezek után betelt a pohár, Hujber apósa keresetlen szavakkal nyilatkozott a színészről. Kerek perec kijelentette, jobban szeretné, ha a sztár nem lenne a családjának tagja. Az akkori sajtóértesülések szerint nemcsak a rendőrség kezdett vizsgálódni a család háza táján, hanem a gyámügy is, és úgy tűnik, Cynthia sem tűri tovább a helyzetet.

Már nem élnek együtt!Forrás: TV2

A nő nagybátja, Tasnádi Péter nyilatkozott a párról, az ő információi szerint nem békültek ki sőt, már nem is élnek egy háztartásban! Szó sincs békülésről, nem élnek együtt" - mondta a Ripostnak a vállalkozó, aki többet nem kívánt elárulni.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt
Hujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. Nézd meg Hujber Feri hírhedt kirohanását!