Bárhol az országban nehéz volna eladni azt az ingatlnat, ami Marsi Anikóhoz és Palik Lászlóhoz köthető. A siófoki villában sok lehetőség rejlik, de még nem találtak rá vevőt. 

Palik László és Marsi Anikó külföldre költözésük előtt a siófoki villába költöztek, miután visszavonultak a közszerepléstől. Miután azonban Mallorcára helyezték a székhelyüket, csak nyaranta laktak a hatalmas ingatlanban, ami most eladó. A Bors állítása szerint 310 millióért árulja egy cég a hatalmas házat, ami évekig Palik László és Marsi Anikó otthona volt.

Marsi Anikóék nem tartják meg a siófoki házukatFotó: Adrián Zoltán - Origo

A lapnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint nem könnyű eladni egy ilyen nagy villát, sem Siófókon, sem az egész országban. A 465 négyzetméter beépített alapterületű, háromszintes, nyolcszobás ház az 1800-as évek elején épült, de felújították. A házhoz egy 190 négyzetméteres épület tartozik még, amelyben van szauna, merülőmedence, konditerem és borospince is. Maga az 1609 négyzetméteres telek közel 150 millió forintot érhet az ingatlanos szerint. "A siófoki térségben az elmúlt évekhez képest túl nagy változás nincs a több száz milliós ingatlanok esetében, maximum 5-10 százalékot drágultak, ha drágultak. Az ekkora értékű házakat nemcsak itt, hanem bárhol az országban nehéz eladni, már csak az áruk miatt is" - mondta Krausz Gábor, majd arról a környékről mesélt, ahol a villa található. "Speciális utcáról van szó, mert nyáron rettenetesen zajos, és nagy forgalmú, mivel Siófok legnépszerűbb környékén van. Nem biztos, hogy akinek sok pénze van, errefelé keresgél. Viszont van itt olyan több száz millióért eladó ingatlan például, amely virágzó befektetés lehet egy kis energiával. Merthogy egy 1500-2000 négyzetméteres telek ér vagy 140-150 millió forintot azért, mert jó helyen van, és mert társasházat is lehet rá építeni. Ha belegondolunk, megéri ledózerolni a rajta lévő házat, és felhúzni rá egy 10-20 lakásos ingatlant" - mondta a szakértő.