Vajna Timi fotó Malibu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi ismét egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amitől már szinte kötelező elájulni: hófehér fürdőruhában szeli a habokat. 

Vajna Timi, aki az amerikai állampolgárságra gyúr, már számtalan bikinis fotót osztott meg a közösségi oldalán. Mióta az Államokban él, teljesen megváltozott az élete, de állítása szerint igyekszik mindig olyan dolgokkal elfoglalni magát, amelyek később a hasznára válhatnak.

Éppen ezért kezdett el színi iskolába is járni, hiszen aki ennyire jól néz ki, annak nem árt, ha a színészkedéshez is ért. Ki tudja, talán Timi lesz majd egyszer Hollywood legújabb felfedezettje?

Erre a kérdésre még senki nem tudja a választ, arra viszont annál inkább, hogy mit szóltak Timi követői a legfrissebb fürdőruhás fotójához? A hófehér egyrészes dresszben lőtt képen széttárt kezeit emeli az ég felé, vélhetőleg nagyon hálás az életnek, hogy lassacskán minden álmát eléri.

Remember to be grateful for the little things #bythesea #wings

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A rajongók pedig számtalan kedveléssel és elismerő hozzászólással jutalmazták a szépség friss posztját.

Kiss Ramóna mókust etet a Central Parkban: Videó! http://www.life.hu/lifeutazas/20170714-igy-etet-mokust-kiss-ramona.htmlKülönleges élményben volt része a híres színésznőnek: nem csoda, hogy ezt is megosztotta a követőivel. Utazás--Pintér Adrienn szerelmével és fiaival nyaral - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170713-pinter-adrienn-szerelmevel-es-fiaival-nyaral.htmlPintér Adrienn szerelmével és gyermekeivel élvezik a horvátországi napsütést, és úgy tűnik, a családi nyaralásba egy-egy romantikus pillanat is belefér! UtazásOrigo5 dolog, amit mindenképp látnod kell idén Balatonfüredenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170709-latnivalok-balatonfureden-tagore-setany-loczy-barlang-jokai-kilato.htmlA július 14-én kezdődő úszó-világbajnokságnak Budapest mellett Balatonfüred ad otthont. A nyílt vízi úszás versenypályáját a Tagore sétány közelében, a balatonfüredi kikötőnél alakították ki, ahonnan tökéletes látvány nyílik a versenyre és a Tihanyi-félszigetre is. Azonban ha már Balatonfüreden jársz, érdemes egy nagy sétát tenned a városban, és megnézni a legszebb nevezetességeket is. Utazás--Aleska egy hatalmas ágyúcsővel pózolhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170709-aleska-tihanyban-nyaral.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Aleska és párja épp a Balatonon töltik jól megérdemelt pihenésüket. Rajongóik legnagyobb örömére pedig folyamatosan posztolnak is.Utazás--Nyári Dia és párja Olaszországban nyaralnak - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170707-olaszorszagban-nyaral-nyari-dia-es-parja.htmlNyári Dia és párja, Kovács Dániel gyönyörű helyen töltik a nyári szabadságukat: Olaszországban pancsolnak! Utazás--Thaiföldön nyaral Lagzi Lajcsi lánya, Bogi - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170707-thaifoldon-nyaral-lagzi-lajcsi-lanya-bogi.htmlLagzi Lajcsi lánya kiélvezi a nyáriszünetet, most éppen Thaiföldön kapcsolódik ki: egy forrónadrágban és apró topban! Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.