A dögös úszónadrágos pasik után a legszebb úszónőket is összeszedtük, akiket ráadásul élőben is megnézhetsz a budapesti világbajnokságon.

Jakabos Zsuzsi

Ki mással kezdhetnénk a sort, mint a kedvencünkkel és büszkeségünkkel, Jakabos Zsuzsival, akinek Európa-bajnokságokról rengeteg érme van, arany, ezüst és bronz is. Reméljük, most a budapesti úszó vb-n is sikerül érmet szereznie a magyar szépségnek. 

Jakabos ZsuzsaForrás: Instagram/Jakabos Zsuzsa

Yulia Efimova

Míg 200 méter mellúszásban Rióban ezüstérmes lett, az idei orosz bajnokságon a világ idei legjobbjával nyerte a mellúszó számokat, így valószínűleg a budapesti vb-n is sokat fogunk hallani a 25 éves orosz lányról.

Yulia EfimovaForrás: Instagram/Yulia Efimova

Pernille Blume

Rióban nagy meglepetést okozott, hiszen 50 méteres medencében korábban „csak” egy váltóban sikerült érmet szereznie, az olimpián viszont a világ tetejére ért az 50 méteres gyorsúszásban.  A 23 éves dán nemzetiségű szőkeséget azóta modellként is foglalkoztatják.

Pernille BlumeForrás: Euroman DK Magazine

Kiss Szofi

Másik nagy kedvencünk Kiss Szofi, aki már többször is elkápráztatta a hazai közönséget a Városligetben felállított szinkronúszó medencében. A 22 éves lány szabadkűrjét a Csík zenekar Most múlik pontosan című átdolgozására adta elő, a közönség pedig imádta.

Kiss SzofiForrás: AFP

Ona Carbonell

Szintén szinkronúszó, ráadásul nagyon tehetséges a 27 éves spanyol lány. Az egyéni szabadprogramban az idei világbajnokságon csak a tényleg legyőzhetetlen orosz Szvetlana Kolesznyicsenko tudott jobb lenni nála, így az ezüst is fényesen csillogott Ona számára. 

Ona CarbonellForrás: Instagram/Ona Carbonell

A cikk megjelenését a Bp2017 Nonprofit Kft támogatta.