Gáspár Bea családja nagyon rossz helyzetben van, mióta a NAV sok mindent lefoglalt tőlük. Győzike felesége bevallotta, hogy a családi pótlékra kell hagyatkozniuk, amit tűkön ülve várnak: lassan ételre sem futja majd.

Hónapokkal ezelőtt razziázott először Győzikééknél a NAV, azóta több ingóságukat is lefoglalták: készpénzt, arany ékszereket vittek el a családtól, ami Győző állítása szerint mind az Eveliné. A család anyagi helyzete hatalmas fordulatot vett a razziák után, egyre nehezebb helyzetbe kerülnek. Bár Győzike még próbálja fenntartani a látszatot, felesége őszintén nyilatkozott a problémáikról.

Gáspár Bea bevallotta, lassan nem lesz pénzük ételreForrás: RTL Klub

"Most annyira nincs pénzem, hogy már az utcára sem merek kimenni. Nem tudom rendbe tetetni a körmöm és a hajam. Abban a porban és piszokban, ami a félbehagyott felújítás miatt van, már nem tudunk élni" - panaszolta helyzetüket Bea asszony a Színes Ásznak. Hozzátette, lassan ételre sem telik majd nekik. "Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom.Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!" - mondta Bea. Győzike pedig korábban arról beszélt, hogy a tandíjra sem futja nekik.