Niki Belucci terhes: kisfiút hord a szíve alatt

fiú Niki Belucci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje próbálkozik a gyermekáldással Niki Belucci és párja, de most végre örömhírről számolhatott be a DJ: sikerült! Végre babát vár a lemezlovas.

Niki Belucci már egy jó ideje kapcsolatban él, de párját óvja a nagy nyilvánosságtól. Semmit nem tudunk róla, vagy a viszonyukról, de az biztos, hogy idegörlő és elkeserítő időszakon vannak túl. Hosszú ideje küzdenek ugyanis a gyermekáldásért, de eddig csak csalódások érték őket. Hiába próbálkoztak, nem sikerült.

Niki Belucci végre babát vár Forrás: Niki Belucci

A lombikprogram sem hozta meg elsőre a várva várt sikert, Niki az első három alkalommal elvetélt. Most azonban boldogságáról számolhat be, ugyanis a negyedik babával minden rendben van. A DJ a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt, egy fotó kíséretében. Azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.