A csinos műsorvezető különleges fotóval örvendeztette meg a követőit: így fest bikiniben.

Nem mindennapi fotóval kápráztatta el a rajongóit Köböl Anita. A fiatal műsorvezető szexi fürdőruhában pózolt egy medence partján, arcát sejtelmesen egy kalappal kitakarva. A fotó mellé néhány gondolatot is írt, melyekből sok minden kiderült: 

(...) "Sajnálom, én nem tudok kockákat villantani és felfújt melleim sincsenek, sőt valójában mindenem eredeti, még hurkáim is vannak, és gyakran küzdök azzal, hogy nem vagyok elég "tökéletes" a ma annyira tökéletesre szabott világban" - írja Anita, aki azt is bevallotta, hogy ha majd gyermeket vállal, még kevesebbet fog foglalkozni a külsejével. 

 A rajongói természetesen maximálisan egyetértettek Anita minden szavával, de többen is próbálták meggyőzni, hogy a külsejét tekintve egyáltalán nincs miért aggódnia. És lássuk be, ez valóban így van, ugyanis az általa emlegetett hurkákat is valószínűleg csak ő veszi észre magán, senki más. 

Köböl Anita műsorvezető élete a betegsége ellenére is teljes
Köböl Anita vezetett már egészséges életmóddal kapcsolatos magazinműsort, de a csinos műsorvezető nem csak a képernyőn, a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt. Ezért ijedt meg, amikor kiderült, hogy beteg. Olvass tovább itt...