Dammak Jázmin 2008-ban lett királynő, után a szereplésről szólt az élete. Egy jó ideje azonban teljesen visszavonult: így él most az egykori királynő!

Rengeteg tévés szereplése volt Dammak Jázminnak miután 2008-ban megnyerte a Miss Universe Hungaryt. Hatalmas volt a sürgés-forgás körülötte, de azóta minden elcsendesedett.  A szépségkirálynő számára ugyanis az anyaság a legfontosabb. Már nem hiányzik neki a felfordulás. Négy éve Egerben él családjával, de megtartották fővárosi lakásukat is.

Dammak Jázmin, az egykori Miss Universe Hungary, 2008.Forrás: AFP/Hoang Dinh Nam

"Kétlaki életet élünk, megmaradt a pesti lakásunk, ahol többnyire a karácsonyi szünetet és a nyarakat töltjük. Imádom a nyugalmas életet, de ha egy kis nyüzsire vágyunk, csak bepattanunk a kocsiba, és a fővárosba érünk bő egy óra alatt" - árulta el a hot!Magazinnak Jázmin, aki főállású anyukaként éli a mindennapjait. "Kinek ne hiányozna az az időszak, amikor modellként körülrajongták, de nekem már bőven elég a kisfiam és a férjem rajongása. Nagyon boldog voltam, hogy átélhettem azokat az éveket, de most egészen más foglalkoztat. Persze nem mondom, hogy örökre ezt szeretném csinálni, meg akarom még mozgatni a szürkeállományomat, kihasználni a PR-os diplomámat" - mondta az egykori modell, aki a második gyermekével várandós. Mindhárman izgatottan várjuk a baba érkezését.

Zalán is gyakran simogatja a hasamat, és beszél is a születendő kistestvéréhez. Az új trónörökös nemét egyelőre nem tudták megmondani az orovosok, de nem is tartjuk igazán fontosnak" - mondta Jázmin, aki most kisfiával együtt a férjénke szurkol. Husnyánszky Norbert vízilabdázó ugyanis a magyar közönség előtt bizonyíthat.