Hujber Ferenc körül egyre több a felfordulás, amit már a kívülállók is észrevesznek. A Mokkás kirohanása, a kényszerítés vádja és a drogbotrány után állítólag már el is költözött otthonából.

Hujber Ferenc körül nincs éppen nyugalom, folyamatosan a színészről szólnak a hírek és nem ok nélkül. Feri ugyanis egyre nagyobb bajban van, örülhet, ha nem lesz belőle komolyabb ügy. A sor a színész Mokkás kirohanásával kezdődött, amikor összevissza beszélt arról, hogy Jézus valójában csak egy színész volt.

Hujber Feri elköltözött otthonrólForrás: Facebook/Mokka

Később kiderült, hogy a családnál már a gyámügy is vizsgálódik, Feri ellen pedig nyomozás indult kényszerítés bűntettének gyanújával. Utóbbit azonban meg fogja úszni a színész, ugyanis a feljelentő visszavonta vallomását, de ettől mégnem lélegezhet fel teljesen: nemrég ugyanis drogot találtak nála egy házkutatás során. A sok probléma természetesen a családi életükre is hatással volt, amit korábban sem nevezhettek idillinek. Úgy tűnik azonban, hogy ezekkel az eseményekkel végleg betelt a pohár. Állítólag a színész már el is költözött otthonról - írja a Story. "Egy ideje már az egyik barátjánál lakik. Otthagyta a szentendrei otthonát, a feleségét, a kisfiát, a kislányát, (...) Nem tudom, mi lesz ennek a vége, de félek, hogy nincs visszaút. Korábban többször is próbáltunk beszélni vele, de nem hat rá sem a szép, sem a durva szó. Megy a saját feje után" - mondta a magazinnak egy ismerős, aki azt is elárulta, hogy Feri most az egyik barátjánál húzza meg magát.