Régen volt akkora trend a szakáll, mint az elmúlt években. De nem mindenkinek áll jól, ahogy az is igaz, hogy akinek jól áll, azon divattól függetlenül is szívesen látjuk. Nézzük, Hollywoodban kik próbálkoztak szakállal, és kik azok, akiknek örökre el kellene felejteniük.

A rosszfiús David Beckhamet például borosta nélkül el sem tudjuk képzelni. Egészen csupasz valóban csak ritkán volt az arca, az idősödő focista pedig már egyre többször növeszti akár hosszabbra is a szőrzetét. Szakáll, de legalábbis borosta nélkül az azgardi istent, Chris Hemsworth-t sem tudnánk elképzelni. Pedig fiatalabb korában ő is megmutatta csillogó arcát.

A szakáll újra szexi! De mikor is lett az?
A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. Mi csajok meg csak azt vesszük észre, hogy teljesen odáig vagyunk a szakállas fazonokért! De mikor és miért lett divat a szakáll a fiatal férfiaknál? Ennek a témakörét járjuk körbe ByeAlexszel, hazai szakállfésűkkel és sok-sok dögös pasival! Olvasd el a Life.hu cikkét!

A középút talán Leonardo DiCaprio, őt nagyon sokszor látjuk megborotválva, de kisebb szakállal is. Habár A visszatérő című film forgatása idején hosszabb szakállal is láthattuk, ekkor természetesen a vörös szőnyegen is így jelent meg, ami már nem volt a kedvencünk. 

Vannak viszont azok a sztárok is, akik számára éppen a borosta és a szakáll jelent egy kis kirándulást a megszokotthoz képest. Ilyen az 50-es szívtipró, George Clooney is, illetve a fiatal szívtipró, Zac Efron, aki 2-3 évente látható kisebb szakállal, de akkor sem viseli túl sokáig.

Nézd meg a galériánkat, és döntsd el, hogy kik Hollywood legdögösebb színészei:

/1707/Holly20177289327