Kim Kardashian mindig nagy családról álmodott, de egészségi állapota miatt harmadik gyermeket nem vállalhatott, legalábbis nem természetes úton. A hírek szerint azonban 6 hónap múlva megszületik a harmadik gyermeke: már 3 hónapos terhes a béranya.

Kim Kardashian már a második terhességét is nagyon megszenvedte, az orvosok határozottan javasolták neki, hogy ne vállalkozzon harmadik gyermek kihordására. A sztár viszont mindig is nagy családról álmodott, és nem tett le arról, hogy legalább még egy gyermeke legyen!

Kim Kardashian a második gyermeke után már nem hordhat ki több babátForrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Régóta pletykálták, hogy valószínűleg béranyát fogadnak, és úgy tűnik, ez meg is történt. Állítólag már 3 hónapos terhes Kim Kardashian és Kanye West babájával a béranya, ami nagyon sokba kerül a párnak. Csak azért 45 ezer dollárt fizettek a cégnek, hogy béranya hordja ki a gyereküket. Persze ez nekik nem okoz gondot, az erre vállalkozó nőnek pedig be kell tartania néhány szabályt: nem ihat, nem dohányozhat vagy drogozhat, nem fürödhet forró vízben, nem szaunázhat, nem ehet nyers halat, és nem mehet macskaalom közelébe - írja a US Weekly