Pataki Zita évekig tájékoztatott bennünket a várható időjárásról, most pedig a rádióban hallhatjuk őt nap mint nap, magánéletéről azonban keveset tudunk, eddig nem is nagyon beszélt róla. Most viszont őszintén nyilatkozott arról, hogy miért nem született gyermeke. 

Pataki Zita sikeres tévés és rádiós, a férjével pedig rendkívül jó a kapcsolatuk, de egyvalami hiányzik az életükből: a gyerek. Pedig a tévés már nagyon szeretne édesanya lenni, de eddig nem vált valóra az álma, és azt is tudja, hogy miért. 

Pataki Zita tzgja, miért nem született gyermekeFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Egy bizonyos kor fölött minden nő tudhatja, hogy miért nincs még gyermeke. Természetesen én is tisztában vagyok az okokkal, és nem is kezelem titokként, csak épp ez egy nagyon személyes dolog, egyelőre nem érzem azt, hogy erről tudnék, akarnék beszélni mindenkinek. (...) Változatlanul nagyon pozitívan állok a gyerekkérdéshez" - mondta Zita, aki megtett mindent, amit lehet. "35 év felett a nők végiggondolják a lehetséges megoldásokat, ha nem érkezik a baba, a lombikprogramtól az örökbefogadásig" - árulta el az időjós, aki utóbbi folyamattal teljesen tisztában van, mivel fiatalon három évig örökbefogadási ügyintézőként dolgozott. Akkor elgondolkozott az örökbefogadáson, de mostanában nem jut eszébe ez a megoldás. 

Pataki Zita megmutatta otthonát: gyönyörű helyen él az időjós!
Pataki Zita, az RTL Klub időjósa megmutatta, milyen csodás otthonban élnek férjével. Még nincs minden kész, de így is látszik, hogy gyönyörű lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!