Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata napról napra egyre szorosabb: a híres színésznő gyermekei is elfogadták a férfi nevelőapjuknak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Polyák Lilla, a Budapesti Operettszínház próbáin egyik kollégájába, a nála tizenhat évvel fiatalabb, 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett beleA románc tavaly márciusban kezdődött, és a szerelmesek kapcsolata azóta csak egyre szorosabb és belsőségesebb. 

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon imádják egymástForrás: Facebook/Polyák Lilla

Olyannyira, hogy a párja idén tavasszal már el is jegyezte a csinos színésznőt, aki fotót is posztolt a csillogó gyűrűjéről. A sztáranyuka nemrég arról is mesélt, hogy a gyerekei és Máté között nagyon jó kapcsolat alakult ki, de az is szerencse, hogy egykori férjét, Zsoltot ez nem zavarja. 

"Zsolttal régóta sikerült működőképes kapcsolatot kialakítanunk. Nem hiszek abban, hogy érdemes gyűlölködni, főleg, ha egy párnak közös gyermekei vannak. Máté másfél éve az életünk része, és nyugodtan mondhatom, ő a gyerekek nevelőapja. Szerencsére nagyon jól megérteti magát a srácokkal, de azért szigorú is. A fiúk pedig szeretik és tisztelik" - írta meg a Best Magazin.