Angliában magasabbak a lakás árak, mint New Yorkban. Nem csoda hát, ha az emberek megpróbálnak okosan saját otthonhoz jutni. Így tett Laura Clark is, aki még 2005-ben végzett belsőépítészként. Úgy gondolta, a tanultakat átülteti a gyakorlatba, és vesz egy nyilvános illemhelyiséget.

Ez a lepusztult, földalatti ingatlan a 20-as években épült, és közel 60 évig üzemelt. Amikor Laura ötletét elmesélte barátainak, azok bizony kinevették őt, mondván; ki akarna egy nyilvános WC-ben élni?

Nyilvános WC-ből pazar álomotthont csinált Laura ClarkForrás: crystalpalacetoilets.blogspot.hu
Forrás: Mandi Gubler
Egy régi lakókocsiból álomotthon
Nincs mese, a kis lakóegységeké a jövő. Korában már írtunk egy teherszállító autó átalakulásáról, sőt számba vettünk díjnyertes, apró alapterületű házakat is. Most pedig egy blogger hölgy és férje által felturbózott, 1973-as lakóautót mutatunk, amelyet akarunk, azonnal!

A felújítási munkálatok során Laura, amit csak tudott, saját maga végzett el. A tervei először merésznek tűntek, de a végeredmény önmagáért beszél! Jelenleg a vételár és a ráfordított összeg többszörösen megtérülhetne a fiatal nő számára, de ő nem akarja eladni. Élvezi különleges otthonát.

A képeket látva, ezen egy pillanatig sem csodálkozunk. Bár a cirka 60 négyzetméteres lakás a föld alatt van, természetes fényben nem szűkölködik, számtalan mennyezeti ablakának köszönhetően. Sőt még egy kis terasszal is büszkélkedhet.

/1708/Nyilv20178310014