Egy régi lakókocsiból álomotthon

Forrás: Mandi Gubler -
DIY lakókocsi álomotthon lakóautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mese, a kis lakóegységeké a jövő. Korában már írtunk egy teherszállító autó átalakulásáról, sőt számba vettünk díjnyertes, apró alapterületű házakat is. Most pedig egy blogger hölgy és férje által felturbózott, 1973-as lakóautót mutatunk, amelyet akarunk, azonnal!

A „The Nugget" néven is ismert Bell kempingező autócska feltámadt hamvaiból, méghozzá a DIY blogger, Mandi Gubler keze és fantáziája nyomán. A remek stílusérzékkel megáldott Mandi bizony kitűnő munkát végzett, amit most te is megcsodálhatsz.

Mandi Gubler keze és fantáziája nyomán ez a Bell kempingező autócska feltámadt hamvaiból Forrás: Mandi Gubler

Vigyázz! Ha végigolvasod, egész biztos, hogy beleszeretsz!

Különc ajtó

Mandi egész biztosan vendégszerető, sőt lényegében bárkinek megengedi, hogy bekukucskáljon a lakóautójába az ajtón lévő nyílásoknak köszönhetően.

Forrás: Mandi Gubler

Étkező, közösségi tér

A színei egyszerre vidámak és megnyugtatóak, Mandi maga festette a falat – ez bizony nem tapéta! A nyitott polcok még jobban kibővítik a helyiséget, amely - a fehér dominanciájának köszönhetően - már így is nagyobbnak tűnik az igazságnál. Ráadásul éjszakára, némi varázslattal, ez változik hálószobává.

Forrás: Mandi Gubler

Útbiztos növények

Annak érdekében, hogy a növények mindig ugyanúgy álljanak – az autó akármerre is dőlne -, Mandi egy falécbe, a cserepek méretének megfelelő lyukakat vágott és ebbe tette őket a polcra. Nagyon kreatív, mégis kézenfekvő megoldás, ráadásul szuperül is mutat.

Forrás: Mandi Gubler

A tervező titka

"Az apró terek különlegessé válnak a személyre szabott darabokkal" – magyarázza Mandi. A főzősarokban például a csempe nem hivalkodó, ám mégis feltűnő, az egyedi színűre festett tűzhelyről és edényről nem is beszélve.

Forrás: Mandi Gubler

Egyedi tervezésű fapadló

Az egész lakókocsiban ez a kedvencünk! "A bonyolult tervezés és a drága anyagok sokkal jobban megvalósíthatóak, ha kevesebb négyzetméteren kell kivitelezni. A férjem és én két nap alatt vágtuk le és illesztettük a helyére a padló faelemeit" – mondja a blogger.

Forrás: Mandi Gubler
Alyson Hannigan, az „Így jártam anyátokkal” sztárja eladja lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170711-alyson-hannigan-az-igy-jartam-anyatokkal-sztar-eladja-lakasat.htmlAlyson Hannigan a Buffy a vámpírok réme, vagy a nagysikerű Így jártam anyátokkal sorozatok híres színésznője, az atlantai régióban nőtt fel, mely igen nagy hatást gyakorolhatott rá, hiszen 2014-ben visszatért ide férjével, és vásárolt egy csodás penthouse-t, melyet most eladásra kínál. Otthon--Virágdíszek az otthonodba, a nyári csillagjegyek nyománhttp://www.life.hu/otthon/20170712-viragdiszek-az-otthonodba-lakasba-a-nyari-horoszkopok-jegyeben.htmlA nyár arról szól, hogy mindent kényelmesebben és könnyedebben közelítünk meg, több pozitív energiát engedünk be az életünkbe. Ebben szeretnénk most segíteni neked az adott nyári csillagjegyek által ihletett, csodaszép és üde virágkompozíciókkal, amelyekkel az év legfelszabadultabb évszakát ünnepelheted otthon. OtthonOrigoAmanda Seyfried egy hegyen vett és alakíttatott át egy házathttp://www.life.hu/otthon/20170629-amanda-seyfried-egy-hegyen-vett-es-alakittatott-at-egy-hazat.htmlA Catskills-hegység nem egy tipikus hollywoodi ingatlan helyszíne, de a buja zöld dombok tökéletes környezetet jelentenek a nemrég anyává vált Amanda Seyfried számára, aki a kőházát kézzel készített bútorokkal és imádott háziállatokkal teszi egyedivé és otthonossá. Otthon--Bérelj ki egy szigetet Észak-Walesben!http://www.life.hu/otthon/20170629-berelj-ki-egy-szigetet-eszak-walesben.htmlEz a sziget kiváló azoknak, akik szeretnek elvonulni a társadalomtól, imádják a végtelen tájat és a természet meglepő közelségét. A sziget mindössze 640 dollárba kerül egy hónapra, ez kevesebb, mint egy manhattani lakás bérleti díja. Otthon--A hónap színe a napsárga – Júliusi lakberendezési tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170627-a-honap-szine-a-napsarga-juliusi-lakberendezesi-tippek.htmlA sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod. OtthonOrigoA Kardashian/Jenner klán „otthongyűjteménye”, több mint 80 millió dollárt érő luxushttp://www.life.hu/otthon/20170626-a-kardashian-jenner-klan-otthongyujtemenye-tobb-mint-80-millio-dollart-ero-luxus.htmlEz a 8 ember súlyos dollármilliókat költött luxusingatlanokra. Van, amelyben élnek, van, amelyikkel pluszjövedelemre kívánnak szert tenni, és akad olyan vásárlás is, amelyet senki sem tud észérvekkel megmagyarázni. Sorba vesszük a Kardashian és Jenner család mérhetetlen fényűzést rejtő házait. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.