Megmutatta családját Ördög Nóra: így néz ki az öccse - Fotó

Forrás: Instagram/Ördög Nóra -
testvér család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a családi nyaralásukról posztolt képet. Megmutatta, hogy néz ki az öccse és az apukája.

Ördög Nóra imád utazni, persze a gyerekekkel együtt, de minél többen vannak, annál jobb. Az az igazi, ha együtt van az egész család, és közösen hűsölnek a Balatonban, kicsik és nagyok együtt, hogy az élmény is közös legyen. Egy ilyen napról posztolt Ördög Nóra, és olyanokról is tett közzé fotót, akiket eddig még nem láthattunk.

Végre Ördög Nóra mgmutatta a családját Forrás: Instagram/Ördög Nóra

A műsorvezető ugyanis végre megmutatta eddig rejtegetett öccsét, na meg az apukáját is. Venci a két férfi között hűsölt a magyar tengerben, együtt volt a 3 generáció! Ördög Nóra öccsének, Árpádnak egyébként nem ismeretlen a média világa, csak ő a kamera másik felén szokott foglaltoskodni.

Pásztor Anna reagált a fotóra, amivel kiakasztotta az internetethttp://www.life.hu/csalad/20170807-pasztor-anna-reagalt-a-fotora-amivel-kiakasztotta-az-internetet.htmlNagy port kavart a napokban az Anna and the Barbies énekesnőjének fotója. Pásztor Anna egy úszógumiban ringatózik gyermekével, miközben egy pohár szeszes ital van a kezében. Az énekesőt azonnal támadni kezdték, sokak szerint az anyaság és a szórakozás nem fér össze. CsaládOrigoBabát vár a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20170806-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-cserhati-tamara.htmlTitokban, Balin mondta ki a boldogító igent Tamara, most pedig máris érkezik a baba. CsaládOrigoHorváth Éva örülne egy második babánakhttp://www.life.hu/csalad/20170805-horvath-eva-ket-gyermeket-akar.htmlLesz-e második gyermeke Horváth Évának? Egy interjúban erről is beszélt.CsaládOrigoTangában pucsít Cristiano Ronaldo terhes barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20170804-cristiano-ronaldo-terhes-baratnoje-tangaban.htmlCristiano Ronaldo és barátnője, a várandós Georgina Rodriguez Ibiza partjainál hajóztak éppen, amikor a szemfüles paparazzik lefotózták őket. Család--Az 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170803-az-egy-eves-kislany-legjobb-baratja-egy-orias-uszkar-fotok.htmlMame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Család--Gyönyörű volt húga esküvőjén Osvárt Andreahttp://www.life.hu/csalad/20170804-gyonyoru-volt-huga-eskuvojen-osvart-andrea-parjaval.htmlOlasz párjával érkezett testvére esküvőjére a színésznő. CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.