Nézd meg Edward Norton luxusotthonát - Fotók!

otthon Edward Norton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edward Norton új otthont vásárolt magának, egy igazi építészeti remekművet sikerült megkaparintania Malibuban: a tenger hullámaira emlékeztető forma igazi fényűző belsőt takar.

Nem mindennapi házat vásárolt meg magának Edward Norton. A színész egy igai építészeti mesterművet kaparintott meg, méghozzá a napfényes Malibuban. A különleges villa a tenger hullámzására emlékeztető formában épült 1968-ban. Ugyan a villa nem mai darab, ez a belső tereken egyáltalán nem látszik. Az öt fürdőszobával és ugyancsak öt hálószobával rendelkező ingatlan pont annyira modern, amennyire kell. A 336 négyzetméteres házhoz 11,8 millió dollárért jutott hozzá a színész, ez az épület Malibu szimbólumának számít.

/1708/Edwar2017878443
Így néz ki a San Franciscó-i Szín Múzeumhttp://www.life.hu/otthon/20170803-igy-nez-ki-a-san-francisco-i-szin-muzeum-color-factory.htmlA Color Factory lényegében egy hatalmas művészeti installáció, amely egy 2 emeletes épületben, 1200 négyzetméteren terül el, San Francisco belvárosában. Minden szobában új, színes élményben lesz része az idelátogatóknak, melyeket a világ minden tájáról érkező művészek alkottak meg. Érdekessége, hogy a „kiállítást" maguk, a látogatók is folyamatosan formálják. Otthon--Nyilvános WC-ből pazar álomotthon - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170803-nyilvanos-wc-bol-pazar-alomotthon-anglia-fotok.htmlAngliában magasabbak a lakás árak, mint New Yorkban. Nem csoda hát, ha az emberek megpróbálnak okosan saját otthonhoz jutni. Így tett Laura Clark is, aki még 2005-ben végzett belsőépítészként. Úgy gondolta, a tanultakat átülteti a gyakorlatba, és vesz egy nyilvános illemhelyiséget. Otthon--Mai nagyvárosok régi, 19. századi képekenhttp://www.life.hu/otthon/20170802-mai-nagyvarosok-regi-19-szazadi-kepeken.htmlA mai kor embere hajlamos a jövőbe révedni, de – ha csak egy pillanatra is – időnként kell emlékezni a múltra. Csodálatos fotókon elevenednek meg többek közt Amerika, Ausztrália és Európa nagyvárosai akkor, amikor egy képért még hegyen vagy hőlégballonon kellett egyensúlyozni, hogy a tökéletes kép elkészüljön, és a sötét szobában bizakodva állni a fehér papíron lassan kirajzolódó fotó előtt. Otthon--Ebben a pompás kastélyban él Claudia Schiffer: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170802-itt-el-claudia-schiffer.htmlPersze nem az összes szobát, de néhányat az otthonából megvillantott Claudia Schiffer. OtthonOrigoBeyoncé és Jay-Z Amerika legdrágább villáját vásárolta meg - Fotó!http://www.life.hu/otthon/20170802-beyonce-es-jay-z-amerika-legdragabb-villajat-vasarolta-meg.htmlKét taggal bővült Beyoncé és Jay Z családja, plusz 8 dadával, így nem csoda, ha kell nekik egy tágas családi fészek. A sztárpár nem is aprózza el a dolgot: Amerika legdrágább villájába költöznek! OtthonOrigoLakberendezési ötletek – Gyermek- és tiniszoba kialakításahttp://www.life.hu/otthon/20170731-lakberendezesi-otletek-gyermek-es-tiniszoba-kialakitasa.htmlEgy gyerekszoba berendezésére számtalan mintát találsz, melyek gyakran megidézik gyermekkorodat, vagy épp távol repítenek tőle. Ám sose dönts egyedül! Mivel otthonod, ezen szobáját elsősorban nem Te, hanem gyermeked használja, így közösen kell megálmodnotok azt az enteriőrt, mely megadja számára az „én birodalmam” érzést. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.