Rippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt!

Rippel Feri úgy érezte, hogy nincs olyan jó formában, ezért fogott bele a diétába, és most a saját bevallása szerint nagyszerűen érzi magát. Egy különleges módszerrel fogyott le, ami meglehetősen drasztikus életmódváltást igényelt, főleg a táplálkozásban, ám ő azt mondja, hogy megérte. A ketogéndiétával több mint 20 kilót fogyott.

Így néz ki most Rippel FeriForrás: Instagrma/Rippel Feri

"Teljesen kiiktattam a cukrot és a szénhidrátot az életemből, és a fehérjét is limitáltam. A csökkentett szénhidrátbevitel azt eredményezi, hogy a májam a zsírokat zsírsavakká és ketonokká alakítja, amelyek biztosítják a testemnek a szükséges energiát. Öt éve váltottam erre az életmódra, és azóta már megszokta a szervezetem, hogy nem kap szénhidrátot, hanem alternatív üzemanyagot gyárt. Kutatások bizonyítják, hogy senkinek sincs szüksége szénhidrátra, ez csak egy mítosz, amit a gyógyszeripar sulykolt belénk, csakúgy mint a fehér cukor fogyasztását, amiről tudjuk, hogy mennyire káros hatása van a szív- és érrendszerre" - árulta el Feri, aki a NASA érdeklődését is felkeltette.

Rippel Feri remekül érzi magátForrás: Instagram/Rippel Feri

Nemrégiben a katonaság és az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA is elkezdett érdeklődni a ketonéletmódra való átállás utáni állapotom iránt,  mivel amellett, hogy 21 kilót fogytam, és keveset eszem, energikusabb vagyok, mint valaha, és nőtt az izomösszetételem. Rendszeresen járok vérvételre, vérnyomásmérésre és számtalan egyéb vizsgálatra, mert az eredményeim segítik például a katonák és űrhajósok étrendjének összeállítását. Ez is csak azt bizonyítja, hogy soha sem leszek beteg.  Amióta így élek, sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam. Az agyi aktivitásomnak is jót tesz, nemrég felvettek a Los Angelesben található Kaliforniai Egyetemre, ahol egészségtanból szeretnék doktorálni" - mondta a Lokálnak az artista, aki nemrég komoly balesetet szenvedett.