Pár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!

Zsófi és férje, Zsolti első gyermeke sokáig nem mutatta meg magát az ultrahangon - írja a Best magazin. Aztán egyszer csak megkegyelmezett szülein a bébi, és úgy fordult, hogy jól lehetett látni, ő bizony kisfiú. A műsorvezető nagyon boldog, mindig is úgy képzelte, hogy fia lesz.

"Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen nemű lesz, de én tényleg mindig őgy képzeltem, hogy fiam születik. Nagyon boldog vagyoko, alig várom, hogy hamarosan édesanya legyek, és egy teljesen új korszak vegye kezdetét az életünkben. Így leszünk igazi család!" - nyilatkozta a Best magazinnak Zsófi, aki a névválasztást férjére bízza. 

Szabó Zsófinak kisfia leszForrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook


"Bár gyakran beszélgetünk arról, hogyan nevezzük majd a kis trónörököst, abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja továbbvinni. Két dolog biztos még: az egyik, hogy bibliai nevet szeretnénk, a másik, hogy külföldön is könnyen ki tudják ejteni. A Zsolt sajnos nem ilyen, úgyhogy ezért is esett ki a lehetséges befutók közül" - mesélte a műsorvezető.