Megmutatta retusálatlan arcát Mádai Vivien. 

A sztáranyuka olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amin többen is meglepődtek. A követők hosszas beszélgetésbe kezdtek a fotó alatt, a kép megosztónak bizonyult. 

Kiderült, hogy Vivi szeplős, amit a napfény csak még jobban felerősít. Egyes követők szerint így is nagyon szép, sőt, egyáltalán nem lenne szabad rejtegetnie a szeplőit, míg mások szintén lesminkelik a szeplőiket, és kíváncsiak arra, hogy Vivi mivel tudja ilyen preczíen eltakarni őket. 

 A felvétel így is majdnem ötezer kedvelésnél jár, pedig mág egy napja sincs, hogy felkerült a műsorvezető Instagram oldalára. Lehet, hogy a pozitív vélemények után Vivi gyakrabban fog majd természetes fotót megosztani a kedvelőivel?

Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!
Világszerte rengetegen küzdenek táplálkozási zavarral. Bizonyos esetekben az ember nem mer ételhez nyúlni, mert csak a hízás lehetőségét és a kilókat látja benne, ezért inkább sanyargatja magát, míg más esetekben az illető evéssel próbál minden problémát orvosolni. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól.