Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
interjú Mádai Vivien evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy milyen sokakat érint a táplálkozási zavar, azt pedig végképp nem, hogy ennek mennyi típusa van. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól.

Világszerte rengetegen küzdenek táplálkozási zavarral. Bizonyos esetekben az ember nem mer ételhez nyúlni, mert csak a hízás lehetőségét és a kilókat látja benne, ezért inkább sanyargatja magát, míg más esetekben az illető evéssel próbál minden problémát orvosolni.

Táplálkozási zavaráról mesélt Mádai Vivien Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ha a beteget stressz, szomorúság vagy bármilyen negatív esemény éri, akkor azonnal ételhez nyúl, hogy azon keresztül örömforráshoz jusson. Kiderült, hogy Mádai Vivien is 4 évig küzdött táplálkozási zavarral, és nagyon sok munkát igényelt, hogy kilábaljon belőle.

Egy szakember véleménye szerint az első lépés az, hogy felfedjük a zavar lelki okát. Ha azt sikerül meggyógyítani, akkor a mellékhatást, azaz a táplálkozási zavart is le lehet küzdeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.