Ciprus Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekeivel és édesanyjával Ciprusra utazott a műsorvezető. 

"Minden évben elutazunk ide, mert nagyon szeretjük ezt a helyet. Most édesanyámmal és a gyerekekkel jöttünk" – nyilatkozta Hajdú Péter a Blikknek. A műsorvezető nem tagadta, az Eszterrel való szakítása után jólesett neki egy kicsit eltávolodni a magyar fővárostól.

Forrás: Instagram/hajdu.peter.official

"Most egy kicsit jó egyedül, itt vannak velem a gyerekek, az anyukám, és nagyon jól érezzük magunkat, igyekszünk minél többet pihenni, és próbálok minél több élményt belezsúfolni nekik ebbe az egy hétbe, sajnos csütörtökön megyünk haza. Eddig egyetlen kérése volt Noncsinak, amit nem biztos, hogy teljesíteni tudok, mert nagyon parázok. Voltunk többször hajókázni, csúszdaparkba is elvittem őket, búvárkodtunk, vidámparkoztunk, ahol felültem egy nagyon durva hullámvasútra is. Noémi ezek után már két napja rágja a fülemet, hogy üljünk fel a kilövősre, ahonnan mint egy csúzligolyót kilőnek" -mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.